Názory čitateľov


Názory k článku:
Nekonečný príbeh: EÚ sa chystá ponúknuť jednoročnú lehotu pre Brexit

7. 4. 2019   fero z BA
Pre EU aj pre britániu je odchod z EU takmer katastrofou, takže je potrebné snažiť sa dohodnúť - pomôže to všetkým. Odchod z EU podporí len kotlebovcov, hejslovákov, fašistov a podobné s ficom spriaznené zoskupenia
6. 4. 2019   Lord Neslon
Zahraničné média hovoria o inej nálade, takže poľský pálič kníh s americkým menom zrejme bude musieť zmeniť názor, aby si zachoval svoju minimálnu, tridsat tisíc eurovú mzdu :)
Všetkým je totiž jasné, že Británia chce vystúpiť (to samozrejme nemá nič s britskými občanmi - ale koho tú už v reálnej demokracii zaujímajú), len sa nevie odhodlať.
Tak ako bojazlivý parašutista, alebo plavec, čo sa bojí skočiť do vody.
Na to je však staré, osvedčené riešenie - a to súdružská pomoc.
Lebo ak si niekto navliekol padák, alebo si obliekol plavky, tak je jasné, že sa už k činu odhodlal, len ho treba postrčiť.
Takže EU krajiny rad radom dochádzajú k záveru, že bratská pomoc bude pre ekonomiku lepšia, než keď o rok príde Májová s geniálnou požiadavkou predĺžiť vystupovanie o ďalších desať rokov.
Takže EU zrejeme použije - na francúzsky nátlak - obľúbenú nemeckú metódu zvyšovania efektivity: "Kopitoprdel"
5. 4. 2019   Begin Lösung
Stará pani kráľovná má poslednú historickú príležitosť preukázať zmysel feudalizmu, prevziať moc a posadiť tých psedodemkratických šašov, zlodejov a podvodníkov do šatlavy.
Keďže vo Veľkej Británii de facto hrozí občianska vojna, má na to nielen právo, ale to je dokonca jej historická povinnosť.
Ale ak tak neurobí, tak zase preukáže, že je najvyšší čas posadiť všetkých tých príživníckých vojvodov, princov, barónov a ostatnú feudálnu chamraď do väzenia.
Ideálne by bolo oboje súčasne ;)
5. 4. 2019   Hg
"Dame kapurkovy?"
po dvoch hodinách:
"Ale už naozaj pošľedni."
po dvoch hodinách:
"Ta ešte jeden a idzem domu."
Doteraz som V. Britániu hľadal na mape naľavo od Slovenska. Skúsim hľadať smerom doprava.
5. 4. 2019   M.V.
Všetko zhodia na premiérku a o rok sa budú ľudia domáhať zrušenia platnosti prvého referenda. Peniaze si Únia natlačí koľko bude treba alternatívne zavedie záporný úrok na vklady, aby bankári neschudobnmeli.
1/1