Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci mesačne najviac míňajú na bývanie

29. 3. 2019   petokilian@zoznam.sk
Ćo mame byvat pod mostom?
29. 3. 2019   politikos
este aj pristahovalec z afriky sa v rakusku ma lepsie ako clovek na slevensku
29. 3. 2019   Sivo
Výdaje sú celkovo vysoké, ale neni to len za bývanie a myslím si, že percentuálne sa to bude stále zvyšovať. Ako musím povedať, že nebyť lacnejšieho dodávateľa SE, tak za energie + nájomné vydám naozaj hodne, ale takto to mám aspoň o pár euráčov lacnejšie, viacmenej tie peniaze zase použijem inde, tak ono je to skoro jedno. Malo by sa  s tým začať niečo robiť podľa mňa.
29. 3. 2019   M.V.
Na Európu sa valí ekonomická kríza,ovplyvní aj bývanie, ktoré sa kríze nevyhne, a tak stále chodia podomoví predavači elektriny a presviedčajú, že kdesi u iného dodávateľa ušetríme 20% z ceny samotnej elektriny a to nás zachráni, ale všetky nabalené aj skryté poplatky zamlčia a tiež, že za pripojenie doplatíme 0,70e/Kwh a k tomu ešte 0,20e DPH, teda spolu 0,90e/Kwh len za drôt, ktorým odoberáme elektrinu v ktorejkoľvek sadzbe a kdekoľvek. Ešte nám chýbajú cenové mapy území a poriadne vyrubená daň za nehnuteľnosť ako to doporučuje EÚ. Možno bude drahšia aj dažďová voda.
29. 3. 2019   Lolo
Je neuveritelne, ze sa nespomina u nas v koloniach a dominiach, vyraz ako pracujuca chudoba, energeticka chudoba a byvajuca hypotekarna chudoba, ci uverove otroctvo.
Ak si niekto dokaze predstavit, co mlady asi nie, lebo take herne programy niesu popularne, co bude znamenat pokles ekonomiky, alebo ekonomicka kriza v rozsahu krizy hospodarskej globalnej, tak je mozne, ze ak nebudu mat na minanie, nebudu mat na byvanie, alebo na splacanie byvania.
1/1