Názory čitateľov


Názory k článku:
Zahrávajú sa Taliani s ohňom?

27. 3. 2019   Petrik2
Nesúhlasil by som s nadpisom ani s obsahom článku. Talianom už asi došla trpezlivosť a večným podliezaním sa Američanom a Bruselu.Keby čakali na to čo im odporučia bruselskí byrokrati tak im ujde vlak. Američania sa nepýtajú Európy o čom majú jednať s Čínou , ale na druhej strane strašia Európu pred Čínou. Macron varuje pred Číňanmi , ale na druhej strane chodil okolo čínskeho prezidenta v predklone a "mädlil " si ruky keď Číňania prejavili záujem o pár stoviek Aerbusov. Číňania na rozdiel od Američanov nikomu nehrozia sankciami keď sa veci nevývíjajú podľa nich.
29. 3. 2019   anonym
hlupak hovoris o nejakom diktovani z bruselu asi budes spokojnejsi ked cina bude diktovat nam.ale rozumiem ako prorusky trol musis pisat to co pises.
27. 3. 2019   Lolo
Taliani si z ohnom nezahravaju, lebo uz dlho tam hori, nakolko su taky udenejsi.
A dnes fire crued doplnuju tmavou zo slnecnej Afriky.
Trochu to nariedia zltou z Ciny a bude to skoro europska farba.
27. 3. 2019   Návrat do reality
Krasna fotka, ilustrujuca sucasnu EU. Zlava nesvojpravny ozran Junker - predseda Europskej komisie (nieco ako prezident EU), potom buduci cinsky prezident, predstavitel rastucej kolonialnej rise z vychodu, dalej bezdetny francuzsky tupcek a maznak starej skatule, a potom vychodonemecka bezdetna zidovka. Buducnost Europy je "zarucena" ....
27. 3. 2019   Haha Rabín
V USA sa práve rozbehol nebezpečný súdny mega-proces, ktorý môže zahubiť demokraciu. Ide o úplatky za prijatie ne elitné US univerzity. Z Yale už prvú študentku vyhodili, ale zrejme budú nasledovať zástupy.Tečú tam síce desiatky miliónov dolárov, lenže korupcia je motorom demokracie (to svojho času povedal Julius Gaius Caesar) a ak sa motor zastaví, tak vehikel zastane (to hovorím ja :)
V USA síce obžalovaným hrozia tresty až 20 rokov, ale to sa zrejme nestane, lebo aj sudcovia potrebujú z niečoho žiť a tak sa aj tam stáva to čo u nás, že obžalovaný sícíe odchádza zo súdu nepotrestaný, ale už rovnako chudobný, ako ako bol sudca pred procesom ;)
27. 3. 2019   parchant
prečo je podstatné, či majú potomkov?
27. 3. 2019   anonym
To nie je podstatne, to je priznacne. Predseda vlady Pelegrini v SR bezdetny, Theresa Mayová premierka Velkej Britanie bezdetna atd. To nie je nahoda to je ucel a umysel.
27. 3. 2019   Revolucionar
Ukaz mi nejakeho karieristu ci karieristku ktory/a maju vela deti, z cim si neporady clovek rozumny, to da do poriadku priroda, a tento druh proste vymre, nahradi ho nieco podobne primitivne, co sa dokaze rozmnozovat a teda prezit v danych podmienkach.
6. 5. 2019   Mesačná Sekretárka
Workoholickí politickí karieristi však dokážu vytvoriť tým, čo sa reprodukujú ako potkany, také životné podmienky, že pokapú aj s dorastom :)
Odborne sa tomu hovorí "služba" ľudu, občanom, vlasti, národu - či hocijakej inej nejasnej množine, ktorá sa hlavne nevie brániť :)))
A to je dobre, lebo to tak je a keď to tak je, tak je to vôľa Pána, ktorý je všemocný.
Preto je človek viac než zviera, rastlina, či iná huba ...
1/1