Názory čitateľov


Názory k článku:
Štúdia Bitwise: Obchodovania s kryptomenami sú z 95 % podvodom

26. 3. 2019   Lolo
Podobne je to aj z Comex-om, alebo Forex-om.
Len sa o tom neda jednoznacne povedat, ze je to podvod, lebo z toho zije privela parazitov.
Je to ako zhluk pijavic, alebo hniezdo plostic.
Ked sa daco pokazi, rozlezu sa do sirokeho okolia a skodia dalej, po mensich skupinkach.
26. 3. 2019   CJnrLUaY9@protonm
Je to Fake Volume, nie podvod per se.
Tvrdit ze "Obchodovania s kryptomenami sú z 95 % podvodom" je zasa len nednym z prikladov neseriozneho zurnalizmu a zavadzania.
Kto este aj v dnesnej dobe tvrdi ze FIAT meny su lepsie a maju hodnutu, a ze krypto je podvod je bud arogantny ignorant ktory o krypto neprecital viacej ako nadpis clanku v bulvarnej tlaci, alebo je to priklad pekne indoktrinovanej 'Sheeple' ktora si nevidi viac ako na spicku nosa a veri vsetkemu co slusny politici a bankstery navypravaju.
Krytpomeny, konkretne BTC, oproti FIAT papierikom ovela vacsiju hodnotu, nakolko prenasa financnu zodpovednost spat k jednotlivcovi a eliminuje tetiu 'trusted' stranu - banky a banksterov.
Cielom banky nie je poskytovat sluzby ludom len preto ze ich maju radi, cielom banky je vytvarat zist pre svojich majitelov a akcionarov. Takze poplatky za vyber, poplatky za vklad, poplatky za precerpanie, poplatky za necerpanie, poplatky za karty, poplatky za x dalsich veci.
Nehovoriac o negativnych urokovych sadzbach, premrstenych sadzbach na pozicky, umyselne zadlzovanie a zavadzanie ludi. Na tom banky zarabaju.
Nehovoriac o obmedzeniach na to co mozete a nemozete robit so svojimi peniazmi.
Skuste ist do banky a previest Vasich 500 euro do napr Panami, Belize, Palestiny, Thajska, Bali a podo.
Budete obvineny s financovania terorizmu, prania penazi a tak dalej.
V pripade krypto neexistuje potreba vytvarat nejaky zisk pre akcionarov (vravim o krypto menach ako takych, nie o burzach a zmenarnach, alebo service provideroch).
Je to ako mat v ruchach hotovost, a narabat len s touto hotovostou.
Nikto Vam neprikaze kolko a komu mozete previest, nikto Vam nezablokuje ucet v piatok vecer len preto ze ste si kupili zakladne potraviny na dovolenke v jednej z krajin ktore banky nepovazuju za legitivme.
V pripade krypto rozhodujete sam za seba.
A to vacsina ludi zabudla alebo bola nutena zabudnut, alebo ani nema zaujem zobrat zodpovednost za svoj zivot naspat do svojich ruk.
Short banksters, Long Bitcoin.
26. 3. 2019   Mani Polúcia
Kto a prečo vytvoril Bitcoin sa stále nevie, ale je možné, že mohlo ísť o čestný pokus odstaviť tie magapijavice, čo od úsvitu dejín zarábajú na štandardných menách - a tak sa naozaj kradnú tisícky miliárd (inflácia je len jeden z týchto legálnych zločinov)
Ale ostatné krypto-meny sa sa vyrojili len za účelom špekulovať, keď sa ukázalo, že na Bitcoine sa - bohužiaľ - dalo neodôvodnene zarobiť.
Ale čo už možno čakať iného pod dnom pekla ...
1/1