Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemecká miliardárska rodina a jej nacistická minulosť

27. 3. 2019   anonym
Tie eura nepôjdu z lásky k blížnemu iné bi bolo ak bi niečo poslali mne ale chcú si urobiť reklamu a uznanie spoločnosti že aké majú dobré či štedré srdce no v skutočnosti boli sú aj budú lakomy vykoristovatelia ako všetci bohatí! Lebo bit štedrý a Spravodlivý si nechá ako má vetsiná 500 eur a ostatné rozdá a viac ako tich 500 eur nepita abi si boli kazdí rovný no život či smrť sú pre každého rovné nikto sa na svet nepita a umrieť musí kazdí ale jediné peniaze sú nerovné a najdôležitejšie a vetsie ako život smrť či čokoľvek iné???
27. 3. 2019   Lacnejšia Hypotéka
Tu sa stále kopec somárov domnieva, že v Nemecku a Rakúsku niekedy prebehla nejaká denacifikácia :)
Čo je naprostá somarina a hlavne aj Nemci a Rakušania priznávajú, že sa to proste nedalo, lebo štátne štruktúry by sa boli kompletne zosypali, keďže by ich nebolo z koho postaviť.
A v Japonsku sa ani nehrali s nejakými bábkovými Normibergskými tribunálmi a pritom robili také zverstvá, že aj sérioví vrahovia by sa povracali ...
26. 3. 2019   Lolo
Nacisticka minulost, je tolerovana, ale iba pri velmi vyznamnom prinose, pre blaho ludstva.
Taky Von Braun, postaval Americanom velke rakety, az nakoniec leteli na mesiac.
IG farben, alebo jej pohrobkovia ako BASF, stavaju Germanom Nordstream I a II..
U nas sme nemali nacistov, ale komunistov a STBakov, ktori nepresli ziadnou denacifikaciou, alebo odkomustovanim, pripadne nejakym ocistcom, alebo trestom.
Rovnako ako suita vexlakov a dalsich kolaborantov.
Tak tu mame potom Babisconeho, Hranola birmovaneho, Bilaka, ktory umrel v pokoji na starobu, Pentu a dlasie financne skupiny, ktore riadia, alebo riadili dobre informovany insideri KSC, alebo STB, dnes sa na nas vyskieraju ich deti z parlamentu, niektori bozkavaju vylozky svoje, ako pred tym bozkavali vylozky inych.
Netreba zabudat, ze v Germanii, po skonceni II sv. vojny, numreli vsetci pri naletoch a v Norinbergu sudili len spicky vtedajsej moci. Ostatny sa museli podielat znova na riadeni a vybudovani statu, priemyslu, politiky a samosprav.
Takze ich minulost taziva, ich nezozrala za ziva.
Byt Nacistom, nebolo ako rakovina, alebo Aids, rovnako aj u nas, co sa nazyvali komunistami, neboli v celibate, alebo vykastrovany, takze sa namnozili a ziju dodnes, pokym nepomreli.
Podstatny rozdiel je tiez v tom, ze komunizmus, trval dlhsie, ako nacizmus, ale tiez umierali v oboch zriadeniach ludia, avsak pre nacistov najma "ine rasy" oznacene a vyclenene, avsak pre komunostov a ich vladu umierali ako komunisti, tak bez rozdielu vsetci, co nesuhlasili, alebo mali nejaky iny nazor, alebo boli apson zidia, ci aspon pred tym v koncentraku.. Vid Slansky, Horakova a dalsi. A trvalo to 40 rokov..
26. 3. 2019   xxx
Pridajme k zoznamu IBM, MercedesBenz, BMW. Tiez sa pekne nabalili a aktivne podporovali Tretiu Risu.
Odporucam ISBN 978-90-76332-61-1
26. 3. 2019   fero z BA
mohli by začať splácať aj slovenskí milionári, ktorí čerpali zo svojej komunistickej, tiež zločineckej minulosti -
26. 3. 2019   Petrik2
Jaj Fero, Fero. Článok je o koze a Ty hovoríš o voze.
26. 3. 2019   fero z BA
však zločinci sú fašisti aj komunisti. A každý z nich zneužil svoju politickú príslušnosť
27. 3. 2019   gufero do AB
Správne vravíš - len si zabudol pridať demokratov - absolútnych veľmajstrov v klamaní, podvádzaní a bez akejkoľvek štikpy toho, čomu sa voľakedy vravievalo "česť" ...
1/1