Názory čitateľov


Názory k článku:
Nie je to len otázka voľby: Aj testosterón môže za lepšie platové podmienky mužov

22. 11. 2019   klu100ut
zamestnanecké princípy vplývajúce na plat:
"Nervák Automat"- zamestnanec roka
"Agresívec a Upišťanka" - len aby to takto nedopadlo
22. 11. 2019   jim45
Ako vedia v nejakej globalnej organizacii, kto v nejakej firme kolko firme prinasa a kolko je pre majitela hodny. Alebo si v namudrejsej globalnej organizacii myslia, ze majitel firmy je hlupak a plati horsim ludom vyssie vyplaty, aby mu ti lepsi usli ku konkurencii? Co to vobec ma spolocne s tym, ci je niekto muz alebo zena?
22. 11. 2019   _
skusim aj na tuto tvoju otazku odpoved. aj v tej najuspesnejsej sukromnej firme zarabaju uspesne zeny menej ako muzi. rodovy rozdiel je zakoreneny v odmenovani a odbornici sa snazia najst odpovved, ako sa to stalo a co je sktocny dovod a kto za to moze. majitel firmy pravzeze nie je hlupak a vie, ze ak ma sikovnu zamestnankynu, zalepi jej oci akoze vysokym platom, ale ten je vysoky len v porovnani s jej kolegynami. chlap by si za rovnaky flek bez mihnutia oka zapytal a dostal omnoho viac.
26. 11. 2019   peterv
"aj v tej najuspesnejsej sukromnej firme zarabaju uspesne zeny menej ako muzi."
Nie, to je klamstvo. Ked mas zenu a muza v rovnakej firme na rovnakej pozicii s rovnakym vzdelanim, zeny zarabaju rovnako, alebo coraz castejsie VIAC ako muzi.
PRIEMERNE v hospodarstve zarabaju zeny menej ako muzi, to je pravda, a dovody su zrejme. Zeny pracuju menej ako muzi (ciastocne aj preto, lebo sa castejsie nez muzi staraju o deti), na zaklade toho maju aj po x odpracovanych rokoch mensie pracovne skusenosti ako muzi, pracuju castokrat v inych odvetviach a inych poziciach ako muzi, a ciastocne s tym suvisi aj fakt, ze sa boja robit riskantne pracovne rozhodnutia, ako napr. pytat si vyssi plat (to je ten testosteron spominany v nadpise) a ked zamestnavatel nevie, ze chces vyssi plat, predpoklada, ze si so svojim spokojna, a nema dovod ho zvysovat
22. 11. 2019   anonym
Ono je to cele chore.
Zeny mnohe, maju dnes virtualny penis.
Akorat sa zabuda na rolu matky, rodicky deti, je to uz nemoderne, dolezite je, aby zeny makali, potom muzi musia bojovat nielen medzi sebou, ale su nuteny bojovat o miesto aj zo zenami.
Nakoniec sa stavaju z muzov matky a zo zien sa stavaju muzi.
Tato seda masa byvaleho proletariatu, dnes ludske zdroje, su idealnym zdanenym a zodvodovanym, spoplatnenym masovym zdrojom vyvaru, pre novu aristokraciu.
Zdanliva sloboda vyberu, moznost sebaurcenia, vytvara akorat masovu komunitu LGBTI, deviacne uchylky spravania sexualneho a vsetkemu kraluje sexualny obsah internetu.
deformacia ide dalej, straca sa maskulinna uloha muzov, ich hormonalny potencial sa obmedzuje na chodenie do polsilovne, co ale nevytvara ziaden potencial maskulinnej prace, len odpadove teplo na trecich brzdach rotopedov a smradlavy pot, prekryvany desodorantmi.
Zeny na miesto uloh matiek, sa obmedzuju na ulohu samoziviteliek, ak sa im pritrafi reprodukcna nehoda, pri nahodnej znamosti.
22. 11. 2019   M. V.
Jestvujú aj skupiny, ktoré malú v puberte asi dvoj až trojnásobné hladiny testosterónu, a preto žijú už len zo sociálnych dávok? Každý záver výskumníkov by sa dal tozniesť na korytách lebo má očividne džendiristicko - femistické východiská a nikto nevie či sa časť tých mužov nepovažuje za ženy?
1/1