Názory čitateľov


Názory k článku:
Fed hodil uterák do ringu. Čo bude nasledovať?

23. 3. 2019   Lolo
A co mam napisat?
Ze co bude nasledovat, ked hodi FED do ringu uterak?
Asi velke pranie.
Lebo kto by chcel smradlavy uterak?
A kto by chcel boxovat z FED-om?
Venezuela asi tazko..
Jedine ze by ich naucila, ako sa robi inflacia.
ECB, moze vyucovat kvantitativne uvolnovanie a BIS, moze zacat poskakovat, okolo vymennych kurzov z Germanskych zlatych zasob.
23. 3. 2019   milano
Lolo,prosím Ťa, napíš sem tiež niečo, lebo úroveň tu strašne klesla.Najmä, keď sa tu ozvú maxi samoľúbi narcisi, ktorých dôležitosť na nedá vyjadriť ani na dvoch kalkulačkách. A keby samochvála ozaj smrdela, pár ľudí by zasmradilo celú republiku.
P.S. Nepotrebujem kontajner na nakradnutý lup, nemám ani potrebu kradnúť, to poraď svojej rodine!
23. 3. 2019   Lolo
Milano, ja aj napriek hodne pokrocilemu veku, mam kopu prace, okolo zahrady, maringotky atd..
Nejak mi dosli vtipy, ked vidim, co sa bude volit v II kole prasidentskych volieb.
Nie ze by som ne-bol Kotlebista, pripadne Harabinovolic, Mikloskolizac, ale aby do druheho kola, ak sa dostanu dvaja pseudosocialisti a neoliberali, co mi nekoresponduje z mienkou na vychode, je mi tak nejak na grcku, ako kedysi, ked nas prisli obadit v 68 bratske posily a uistit sa, ze budeme poslusny protektorat ZSSR.
23. 3. 2019   Revolucionar
Sučany finančný systém tu už bol a skončil druhou svetovou, ten súčasný po kríze skončí rovnako, dnes bývanie drahé, potraviny drahé, technologické produkty lacné, rast dosiahne svoj vrchol a potom voľný pád, takze vo finále pôjde o pitnú vodu, potraviny, a životný priestor bez radiácie.
23. 3. 2019   anonym
Článok na dezinformáciu plebsu. FED nehodil uterák do ringu. FED začal odbúravať zadĺženie infláciou.
23. 3. 2019   Mani Xčéndž
Čo mu v prípade USA bude trvať hodne dlho, lebo 22 tisíc miliárd US$ je pecka aj pre astronómov :) Píše sa to 22 000 000 000 000,- takže niektorí na to potrebujú dve kalkulačky vedľa seba. Bohužiaľ práve tí, čo nám riadia svet :(
Nemám rád "Nostradámové proroctvá", ale Brexit je zrejme o mesiac, takže čoskoro uvidíme, ktorý analytik ako zaboduje :)
Predpokladám, že sa všetci popália, lebo v svojich analýzach a kalkuláciách nezohľadnili kľúčové prvky demokratického sveta - a to čiernu a šedú ekonomiku, pranie peňazí, organizovaný zločin a zvyšnú ekonomickú kriminalitu - čo sú však sily, ktoré majú špeciálne vo Veľkej Británii kľúčový podiel.
22. 3. 2019   milano
Fed hodil uterák do ringu! Bombastický nápis a čo sme sa dozvedeli v článku o FEDe a úrokoch? Nič, len dlhý článok plný drístov! Vivat Saxo!
23. 3. 2019   Mani Xčéndž
To asi nie je článok pre teba - možno preto, že sa - zrejme ocitol tu :)
Ale nezúfaj, iste nájdeš v reklame návod ako rýchlo a bezpracne zbohatnúť, aj keď privatizácia už skončila a znárodňovanie ešte nezačalo.
Keďže Fruni už umrel, tak zainvestovať budeš musieť tak, že na sídliskový kontajner napíšeš BMG a napcháš do neho, čo si nakradol. O 10 rokov budeš milionár a všetky panny budú tvoje ...
A hlavne nečítaj nič, okrem bulváru, lebo toto spravodlivé rozhorčenie by si musel vyjadriť už zrejme aj nad učebnicou fyziky pre ZŠ, lebo však kto má rozumieť takým nečitateľným drístom, ako F=a*m ?
1/1