Názory čitateľov


Názory k článku:
Bizarná ekonomika leteckého priemyslu

25. 3. 2019   Svätá Krava
Je tu prielom !
Boeing práve pozval 200 pilotov na preškolenie. Keďže žijeme v modernej dobe, bude trvať len 15 minút, ktoré vraj postačia na to, aby sa frekventanti naučili vypnúť MCAS. Údajne je plánovaných viac takýto akcií - tie ostatnew zrejme budú trvať kratšie, lebo budú určené pre pilotov z EU, USA a krajín, kde piloti nerobia pod seba.
Ak si myslíte, že vyššie uvedený text je vtip, tak ste na tragickom omyle (ako obyčaje :)
https://www.nyt imes.com/2019/03/21/b usiness/boeing-safety -features-charge.html ?action=click&module= Top%20Stories&pgtype= Homepage
Pozvaní indickí piliti od aerolínií Garuda sa odmietli zúčastniť - podobne ako Majský súdu - lebo predsa oni sú esá, ktoré vedia ako sa a lieta nejaký poškrabok z nízkej kasty pozemného personálu predsa nebude poučovaním znevažovať kapitáňov.
24. 3. 2019   Rekreačný Poukaz Dobordelu
Boeing je strategický dodávateľ US Army a tak nemusí mať absolútne žiaden strach, ani keby všetky jeho civilné lietadlá zajtra spadli z jeho viny :) "Too big to fail" - či lepšie povedané "Too important to fail" :) V najhoršom to zatiahnu daňoví poplatníci - a aj to možno nie tí americkí ...
Okrem toho sa pravdepodobne jednalo o chyby pilotov, pričom súdy sa teraz 100 rokov môžu zaoberať zisťovaním percentuálneho podielu. Keď sa vám rozletí brzdový kotúč, zabijete zopár ľudí - a nie ste slovenský politik, alebo iný komediant - tak vám to spočítajú aj so SNP, lebo ste mali prispôsobiť svoju jazdu stavu vozovky, atď.
Mimochodom - súdne spory za Titanic skončili len nedávno.
1/1