Názory čitateľov


Názory k článku:
Menu, ktorá dokázala rásť voči doláru takmer najviac, mnohí už odpísali

22. 3. 2019   Petrik2
Brusel sa snažil VB maximálne sťažiť odchod z EU predovšetkým z toho dôvodu aby si to prípadní ďalší záujemci o exit rozmysleli. EU je dobrý projekt. Len žiaľ bruselská hydra robí z pôvodne dobre myslenej ekonomickej spolupráce politický projekt založený na byrokracii a nadvláde európskej komisie, ktorá nevzišla z volieb ale sú v nej vybraní byrokrati.
22. 3. 2019   Investičný Brankár
Európa jasá a svet si vydýchol - Brexit je odložený !
Dnes je skutočne šťastný deň, milióny sa opijú do bezvedomia a koncom decembra sa narodí hromada šťastných detí :)
Demokracia sa totiž zvíťazila a Brexit sa odkladá do 12 apríla, čím sa všetky problémy vyriešili a tak je konečne možné sa začať venovať dôležitejším veciam.
Keby nebodaj budúci týždeň britský parlament predsa len prijal podmienky, ktoré za neskutočné peniaze (napríklad pokles britskej libry) vyjednala britská premierka v EU tak sa dokonca Brexit predĺži až do 22 mája, čo je nepochybne skoro rovnako ďaleko v budúcnosti, ako menej podstatné prírodné úkazy, ktoré nás raz neodvratne čakajú - konkrétne pád Mesiaca na Zem a zväčšenie slniečka, ktoré bude siahať až sem a tak sa zrejme oteplí trocha viac než globálne ;)
Na druhej strane si s týmito termínmi v skutočnosti vôbec netreba lámať hlavu, lebo britský parlament už 2x hlasoval o tej istej veci, čo je aj podľa archaických britských zákonov nezákonné, čo si už dokonca všimli aj ctení solicitori a baristeri v parochniach a dokonca im to trvalo ďaleko kratšie, než normálne. Takže tretie hlasovanie je zákonom vylúčené a teda nech dopadne hociako, bude legislatívne neplatné. Našťastie v demokracii zákony neplatia pre tých, čo ich robia - lebo však načo by ich potom robili že ?
Vitaj na planéte k0k0t0f, Neo !
1/1