Názory čitateľov


Názory k článku:
Ako jednoducho sa dá prísť k peniazom: Kedysi niečo také možné nebolo

19. 3. 2019   Revolucionar
Ako jednoducho sa dá prísť o peniaze, kedysi niečo také možné nebolo. A o tom ako a kolko sa dá dnes zarobiť vie každý kto pracuje.
19. 3. 2019   Lolo
Problem digitalnych nomadov, je velmi silna uhlikova stopa.
Su horsi, ako hippies, lebo kazdy nemoze zit ako Jack Kerouac, alebo Charles Bukowski.
Ich zivotne ciele su povatsinou niake, ale cas kedy sa ludia zabavaju chodenim po svete a viralizaciou ich zivota, naplnaju nesplnene tuzby ludi, co sedia v openspace, alebo nerobia vobec nic.
V dobach davno minulych, ked sa z nasej ohrady nedalo cestovat na zapad, som cestoval na vychod. A aj to pracovne. Videl som, krajiny, kde zajtra znamenalo predvcerom a mozem z kludnym svedomim povedat, ze sa tam dodnes moc nezmenilo.
Je pravda, ze je ine, stavat plynovod v tundre, alebo skladat chemicku vyrobu hnojiva vo Vietname po ich vojne, ale predsa len to bola moznost uniku od vsednych dni z nasej ohrady. Aj Libya bola celkom zaujimava zem, ked tam budovali Dzamahiriu. No na rozdiel od Vietnamu, tam mali a maju ropu.
19. 3. 2019   Smutný Realista
Za 154.000 USD si kúpi tak akurát hovno. Sorry - to hovorím ako ultrakomunista, ktorý by nechal zavrieť do gulagu aj Stalina s Ježovom, Jagododm a Berjom. Berja síce mal isté schopnosti a zrejme by dosiahol aj MBA, ale Stalin bol obyčaný, neasertívny a nedoštudovaný farár, ktorý sa bál uchopiť príležitosť, lebo veril v proletársky internacionalizmus.
19. 3. 2019   Lofo
Kedy si naposledy zarobil 154 000 USD za rok tým, čo ťa baví?
1/1