Názory čitateľov


Názory k článku:
Chobotnica na raňajky: Bizarné stravovacie návyky technologických miliardárov

13. 3. 2019   lubos
Aj tak maju len jeden zaludok a jednu rit ako vsetci ludia. Jedia gebuziny lebo chcu but nieco extra, ale nie su maju to iste telo ako vsetci :)
13. 3. 2019   Diera v Časopriestore
Za totality sme jedávali na raňajky ruský kaviár. Teda tí, ktorým to chutilo a ktorí o tom vedeli. Chlieb z maslom a na to lyžička belugy. Dnes to je luxus. A niektorí homelesáci nemajú ani na ten "kaviár" z nechutných pornofilmov. Tie sme vtedy nemali, a tak každý bol ochotný vraziť kompletný polročný príjem do farebného televízora a potom druhý do videorekordéra. Nehovoriac o tom, koľko stál Fiat Polski 125p pred zlacnením (120.000,- Kčs = kompletný 5 ročný čistý plat :) Niektorí si kúpili aj Mercedes strednej triedy - sused čašník (mimochodom cigáň) - si ho doviezol rovno zo Sindelfingenu, o tri týždne ho rozbil o smetiaky na dvore (nevedel moc dobre šoférovať), tak si skočil kúpiť druhý. Na taký musel bežný inžinierík šetriť presne 80 rokov a nedať ani korunu mimo ... To bol skutočný luxus, na ktorý sa veru technologickí miliardári nechytajú ani len v prvom priblížení :))) De facto to sú všetko chudáci - trochu luxusu si občas dovolí akurát tak niektorý arabský šejk, či iný brunejský sultán :)
13. 3. 2019   anonym
Polski fiat 125P asi nestál pred zlacnením 120 000,-KČS, keď rodičia si ho v 1976 roku kúpili za cca 75 000,-KČS. Už mal radenie na podlahe.
13. 3. 2019   anonym
Nevyhodou chobotnice na ranajky je, ze ak ju niekto vyhodil do smetiaku a ja by som ju rano nasiel, celkom isto ju jest nebudem. Nie ze by som nemal rad chobotnice, ale to jedlo nevyzera dobre na tanieri, nieto este vytiahnute zo smetnej nadoby.
Za to taka zelenina, alebo rozky, to sa da jest vzdy.
Aj tyzden vyhodene suche, nemaju ziaden vatsi problem, ak niesu plesnive.
1/1