Názory čitateľov


Názory k článku:
Opatrenia v oblasti hypotekárnych úverov ovplyvňujú záujem o nájom bytu

10. 3. 2019   Revolucionar
V podstate to znamená depopuláciu pôvodného obyvateľstva, pretože mladé rodiny nemajú kde bývať a tým pádom nechcú mať deti, a pritom idú milióny na integrovanie tých novoeuropanou, ktorý nevedia čítať a písať, aby mal kto bývať o 30rokov v tých kralikarnach a novostavbách, teda splácať ten dlh na ktorý tento súčasný svet žije, samovražda národa, pre zopár rokov ilúzie blahobytu, v nových autách, domoch, a dovolenke pri mori, pre zopár nevedomych ktorý si myslia že tak ako je dnes bude naveky, omyl príde kríza, a bude dobrý aj suchý chleba, ak bude... A dovtedy business.
11. 3. 2019   Lolo
Ak uz si revolucionar, tak nazyvaj veci pravym menom.
Nieje to depopulacia, ale genocida.
Genocida sa nemusi robit macetami, plynom, alebo hladom, ale uplne cisto ekonomicky a vytazit z ludskych zdrojov potrebne, bez nutnosti velkeho smradu.
10. 3. 2019   Lolo
Je to velmi jednoduche.
Bud nastane odchod ludskych zdrojov tam, kde za svoju pracu, budu moct aj byvat a nehladovat, alebo nestradat, alebo sa znizi kvalita byvania, alebo dojde ku transformacii standardov byvania, kde mlady a pracujuca chudoba, bude moct byvat v nudzovych koloniach, slumoch, alebo inych formach alternativneho byvania, vo forme osad, ktore sa vytvoria v okoli zdrojov prace. To vsetko tu uz bolo, len sa na to zabuda. Pre nedostatocny prijem, na dosiahnutie najomneho byvania, alebo neexistujuci trh najomneho byvania, nedosiahnutelnu, alebo velmi drahu hypoteku, dosledkom bude bud neochota sa stahovat z lazov a vidieka, ku zdroju prace, alebo hlad a bieda, vytvori "nove" standardy byvania, pre pracujucu chudobu. Tak ako kedysi vznikali z vagonov a stavebneho opdadu chatrce, alebo nudzove pribytky, kde sa vychovali niekolko generacne rodinne tradicie ludskych zdrojov a prvorepublikove nudzove kolonie, pretrvali aj 40 rokov vlady komunistov, mnohe az dodnes, tak sa bude podobne tradicne byvanie riesit aj mozno v dohladnej dobe. Je to otazka potreby a moznosti ludskych zdrojov. Mnohe ludske zdroje z dovodu nemoznosti splacat uver, alebo platit najom, sa bud vratia naspat na rodny vidiek, ak tam este ostalo miesto, alebo si vytvoria iny standard a nebude to subkulturne prezivanie, ako v osadach, ale moderne nizkorozpoctove byvanie v modernom svete.
Znizi sa tak pocet nutnej vystavby, klesne aj hodnota predrazenych bytovych priestorov, takze developkari a banky, bud zmenia politiku a z horkou slinou prehltnu horku pilulku pravdy o strate, odpisu jednu generaciau, alebo rovno dve, aj stym spojene mega velke plany o velkej zranici, na poli obchodu z chudobou, alebo zasiahne EU a posle nam sem odbornikov, aby nas naucili, ako sa da vyriesit byvanie v podobe calais, alebo inych miest, skaratka nas naucia komunitnemu budovaniu slumov.
1/1