Názory čitateľov


Názory k článku:
BMW bolo vlani najväčším automobilovým exportérom USA

9. 3. 2019   Kamil Greško
Trump by ich mal vyhodiť, lebo to sú imigranti nebezpeční pre USA safety & security !
Keď ich preverí State Department, tak bude zhrozený - však to sú Nemci !!
Nemám vedomosť o nejakých mŕtvych Američanoch, ktorí boli zabití Rusmi, alebo Číňanmi - zato západná Europa je plná cintorínov US hrdinov, ktorí pod vlajkou z hviezd a pruhov obetovali svoje životy za slobodu v boji s Nemcami (OK -nie všetci Nemci boli nacisti - ale tí tí - zhruba piati - ozaj nie sú relevantní) !!!
Inak pán prezident Trump práve absolvoval stretnutie s obeťami nedávnych tornád, ktoré zna juhu USA - ako obvykle - zničili niektoré mestačká, postavené z obľúbených preglejkových rodinných domov (na ktorých predražené, no nesplatené hypotéky sa tu v EU dodnes skladáme) a obetiam prisľúbil výdatnú finančnú pomoc.
Je totiž jasné, že najväčšou obeťou sprisahania demokratov, časti republikánov a ostatných nedemokratických komunistov - ktorí neuznávajú právo jednotlivca na všetko - je on sám - takže je jasné, že najviacej treba zo štátneho odškodniť najväčšiu obeť. Okrem toho sa na mieste vyčíňania prírodného živlu ukázalo, že všetky takzvané "obete" sú v skutočnosti imgranti, alebo potomkovia imigrantov. Niektorí síce nie sú z Mexika, ale zato ich tam treba všetkých vyhodiť, no nie ?
1/1