Názory čitateľov


Názory k článku:
Zmluva so zhotoviteľom D1 s tunelom Višňové sa ukončí dohodou

6. 3. 2019   linda
A nebudu sa hladat a postihovat ludia, ktori obchod dohodli? Len bezni ludia mozu byt trestani?
6. 3. 2019   classic chess
Som zvedavý, ako overia kvalitu 40% doteraz vykonaných prác a kto ponesie zodpovednosť v budúcnosti (ak sa vôbec stavba ukončí) a ak sa nejaká časť stavby nedajbože zrúti.
6. 3. 2019   vlado
Ako boli robene zmluvne podmienky??? Jednoznacne ak zhotovitel nedodrzi zluvny termin, tak zadavatel ma pravo od zmluvy odstupit a ziadat zmluvne pokuty za omeskanie a nedokoncenie v plnej vyske.
6. 3. 2019   Tunel Višňové
Zdá sa, že boj s talinaksou mafiou predsa len začal (?)
Lebo len somár si predstavuje, že mafia sú nabúchané hlavohrude, alebo menej atraktívne týpky, ktoré si však berú berú samopal a semtex aj do postele.
To sú totiž len poskokovia na zavolanie, ktorí vymetajú bojové športy, včera možno robili v armáde, dnes v nejakej polícii, či inej SBS-ke a zajtra odstraňujú nepohodlných konkurentov, alebo iný odpad ...
6. 3. 2019   Jozef
Teda ako? Buď sa NDS nevzdáva zmluvných nárokov voči zhotoviteľovi, kde ide najmä o zmluvné pokuty, alebo sa zmluva ukončí dohodou tak, aby zhotoviteľ nerobil obštrukcie a neblokoval stavenisko a aby nevznikli dlhodobe spory. Teda po Slovensky: My od teba nebudeme vymáhať zmluvnú pokutu a ty nám čo najskôr uvoľníš stavenisko.
1/1