Názory čitateľov


Názory k článku:
Ruská elita perie peniaze zložitými prevodmi

6. 3. 2019   peter.sipula@centrum.sk
naj kradnu aj celi svet ich problem len naj poslu aj chudobe po 500tisic takym co hladaju a hladaju nachlieb den co den ale problem je ze nieto tolko papiera co zneho vyrobya peniaze iba ak padnu amazonske pralesi len zase bi dosla farba na tu vodotlac, vzdi daco chiba preto nevychadza aj nam co mame len holu rit!
6. 3. 2019   gramotný
no...., hlavne sa mi podľa formy tvojho textu zdá, že by si mal začať navštevovať základnú školu, alebo prestať užívať drogy, lebo inak budeš mať stále holú riť a budeš patriť medzi tých krčmových mudrcov, čo všetko vždy vedia, ale nikdy nemajú na účte viac než tri Eurá
5. 3. 2019   Lolo
Akakolvek elita, perie peniaze, ak nejake ma. Elitna chudoba, zasa ziskava peniaze zlozitym procesom prace.
V Germanii tiez Germanska banka prala peniaze, peru aj Svajciari, pere aj Vatikan, Pere aj Britania, peru aj Holandania, Luxemburg, len u nas peniaze idu cez mafiu, naspat do Bruselu, cez kalerabovu Mafiu.
5. 3. 2019   anonym
Čo je to za informáciu!nie sú dôkazy,alebo údajne.To môže napísať hocijaký blbec.Treba uverejňovať to,čo je dokázané,inak je to nič zaujímavé,skôr táranie o ničom.
5. 3. 2019   Grécky Dlhopis
To bolo mienené, ako pochvala - že sa tí ťarbaví ťulpasi končne rozhýbali :)
Síce zatiaľ iba v malom a poskromne - oproti svojim nedostižným západným vzorom - aber auch die kleinen Fliegen machen mist ;)
To takého šéfa Deutsche Bank svojho času chytili švajčiarski colníci, ako do Švajcu vezie autom miliardu osobne. Tak mu ju zhabali. Čo sa dialo potom síce nevieme - ale zrejme si zanadával, skočil po druhú a prešiel iným hraničným priechodom. So what ?
1/1