Názory čitateľov


Názory k článku:
Väčšina Slovákov si sporí

5. 3. 2019   Lubos
Nemyslim si ze vacsina Slovakov spori. Vacsina Slovakov zivori, lebo ceny mame ako na zapade a platy 5 krat nizsie. To ze niekto dokaze odlozit 20 eur nepokladam za sporenie, ale za stav nudze. Ved kolko ludi si kupuje nove auto? Kolko Slovakov ma pozicky a hypoteky? Vacsina. Teda je to propaganda aby ludia cusali, makali a neburili sa. Lebo sa maju vraj dobre, napriek hypotekam a pozickam a starym vyse 10 rocnym autam. Toto nech povedia Nemcom, alebo Francuzom tak uz tam maju taky strajk , ze by horeli auta a policajti by dostali nakladacku..... Ale mame sa fajn......ze vraj.....len sa nesmieme porovnavat so zapadnymi krajinami, lebo zistime ze nas niekto dobre zdiera.......
4. 3. 2019   Lolo
Osobne by som nepovazoval financnu rezervu, ludskych zdrojov za sporenie, alebo za uspory. Vatsine nepostacuje financna rzerva, na kupu auta, ba dokonca ani pracky.
Uspory vyzeraju trocha inak, ak uz sme raz v tej europe. Lenze je rozdiel, ak je v EU kolonia, alebo dominium, kde su mzdy z nizkou pridanou hodnotou a tak aj nizka produktivita prace. Produktivita nieje to, kolko je motrok a ludsky zdroj v praci, alebo kolko toho urobi, pocas prace, ale aku hodnotu ma praca v ramci zamestnania.
Potom aj uspory, aj ked su trebars 10% mzdy mesacne, su male, netvoria teda uspory, ale len akusi financnu rezervu, na spagat, alebo ka su u bankstrov, tak pre exekutora.
4. 3. 2019   peter.sipula@centrum.sk
scoho nepisu sporit skor je to iba tach preto zebi sa ludia od biedi nezacali burit tak treba narod krmit fantazijov
1/1