Názory čitateľov


Názory k článku:
Záchrana pred krachom: Richard Branson si rozšíri flotilu o 78 strojov

22. 4. 2019   Veľkonočný Zajac
Ďakujem za štúdiu. PS Richard Branson na fotke možno vyzerá ako sympaťák, ale v skutočnosti je to vydriduch. Ak neviete, čo je to vydriduch, tak Richard Branson je ideálna definícia.
10. 3. 2019   Lolo
Uzasne ako sa dnes v globalizovanom svete, technologie, povodne na vojenske ucely urcene, predrazuju, aby cestucim a tovaru, umoznili platit viac, ako skutocna cena strojov a technologii, vytvara skutocnej hodnoty.
Keby sme mali prejst na silu vetra a zvieracej sily, tak karavany a plachetnice, by sice spomalili globalizaciu, ale stale by bolo dost priestoru pre cloveka. Aj zvierata.
22. 4. 2019   Malodenný Šibal
Všetky technológie boli pôvodne určené na vojenské použitie. Začalo to pästným klinom. Ak sa už niektoré technológie na vojensky nepoužívajú, je to len preto, že medzičasom sú k dispozícii lešpie vojenské technológie. Takže tak, ako sa už nepoužívajú luky, kopie, meče, kone a brnenia, dávno stratili zmysel aj GPS, lietadlové lode, či atómové bomby. Lebo načo mrzačiť a zabíjať otrokov, alebo spaľovať zem, keď Dezinformáciami (systematickým a permanentným klamaním vždy, všade a o všetkom - okrem spravodajstva hlavne, reklama a politické programy), Ekonómiou (privatizácie) a Financiami (chrapúnske zneužívanie pozície rezervnej meny na astronomický dlh, u ktorého sa ani len náznakom neuvažuje o nejakom splatení). Tieto DEF zbrane globálneho zotročenia už dávno nahradili zastaralé zbrane hromadného ničenia ABC (Atómové, Biologické a Chemické) - ktoré doslúžili, lebo ani Car bombou sa reálne nedá zabiť viac než pár stotisíc - možno milión noplísákov. Vektormi DEF zbraní sú pritom pseudodemokracia (v skutočnosti prezlečený feudalizmus), finančné deriváty a ostatné Fasbúky.
1/1