Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci si radi kupujú jazdené autá v lepšej výbave

25. 2. 2019   Frantisek Nahnevany
A všimnite si z čoho resp. z akej sumy prípadne platíte tzv.DPH. Z PRIDANEJ HODNOTY to rozhodne nie je.
24. 2. 2019   Lolo
Ze ludske zdroje v kolonii, nemaju na nove auto, aj ked sme automobilova velmoc, je smutne. Ze si ale kupuju aj ojazdene auta na uver, leasing, alebo inu frmu uzery podstupuju, koli plechovke, je velmi, velmi smutne.
Nevadi-lo by, ak by ludia kupovali len za hotove a len to, na co maju.
Sice by sme vyzerali, ako krajiny 3tieho sveta, ale stale by sme boli hrdy.
U nas ale kazdy musi mat cierne SUV.
To je davno out na zapade. Najma dieselove auta, co sa sem zvazaju, na kolonialne smetisko, pre ludske zdroje, su az na par vynimiek, vylietane a stocene hajtry, ktore na servise a uplatkoch na emisiach z vykuchanymi DPF, vyjdu aj z mrzkymi urokmi, na peniaze, za ktore by ludske zdroje mali novu nakupnu tasku zo 4mi kolesami.
Ale kedze vela ludi je presvedcenych o potrebe velkeho SUV, alebo velkeho auta, vyzera napriklad Bratislava, ako zjazd malorolnikov z polotraktormi.
Je sice pravda, ze kvalita ciest, zodpoveda skor uvalcovanovanemu tankodromu, takze z nudzovych kolonii a lazov okolo miest, ludia zvazaju seba, svoje psy a deti do skol na obludach, ktore sice do terenu nemozu, ale aspon ako traktory vyzeraju. Este neprisla vlna pickupov z holymi nakladovymi plosinami, ako je GMC, alebo Hilux od toyoty a vyzerali by sme uplne, ako kolonialne rolnicke druzstvo.
Do mesta patria male mestske auta, dodavky a mikrobusy. Era polotraktorov, offroadov z bigfootmi, alebo kolotocarsko- negerskymi 30" uzkoprofilovymi SUV je davno prec.
Ale kedze hltaci serialov a novej kultory dbaju na svoju jedinecnost, najma panicky v X7 a podobnych nezmysloch, budeme vyzerat vzdy ako vychodoeuropania.
1/1