Názory čitateľov


Názory k článku:
Česká obchodná inšpekcia zhabala vlani 41.379 sfalšovaných výrobkov

24. 2. 2019   Honza Pospíchal
Český daňový poplatník financuje orgány činné v ochrane štátnej hranice - ktoré ho za totality striľali do chrbta, keď utekal do BRD - aby si nemohol lacnejšie kúpiť ten istý čínsky výrobok, ktorý mu jeho americký brat predá za nehoráznu cenu.
Tomu sa povie vyššia forma kolonizácie a imperializmu :)
Ak chce cestovať do USA, tak samozrejme musí ponížene žiadať o víza - ktoré síce dostane, ale ak sa imigračnému úradníkoví znepáči, tak ho proste otočí nazad (hoci v skutočnosti vôbec nemá v záujme imigrovať, takže takýto orgán by ho vôbec nemal otravovať.
Ale ak americký turista navštívi zlatú Prahu, tak samozrejme žiadne víza nepotrebuje, lebo naši bratia samu úslužne zasunú do análu vrtkejšie, než sa ešte nedávno zasúvali našim bývalým ruským bratom ...
Na druhej strane je to správne, lebo demokratické - však iste aj desiatky najrúznejších ozbrojených US zložiek dňom a nocou chytajú pašerákov, ktorí pašujú do USA tankery plné falšovanej Becherovky (hm, ale tá už tušim tiež nie je česká - podobne ako nemecká Škodovka, či juhafrický Pilsner Urquell ;)
Protektorát ...
1/1