Názory čitateľov


Názory k článku:
Sprísňovanie podmienok úverov na bývanie vedie aj k zmenám v nákupnom správaní

23. 2. 2019   Lolo
Presun nakupu nehnutelnosti, sa prejavi zvysenym dopytom, po sportovych potrebach, ako su stany, karimatky, alebo do oblasti homemade upravcov vyradenych vozidiel, ako su prestavby autobusov, dodavok, alebo vagonov, ci elektriciek, ktore posluzia ludskym zdrojom v koloniach, na byvanie.
Boom zaziju aj mobilne domy, obytne kontajnery, lodne kontajnery, pripadne kombinovane spacie boxy v podobe obalov od pracok, chladniciek, alebo ineho tovaru.
23. 2. 2019   Peter
SUPER názor
23. 2. 2019   Lolo
Pozri sa na to ocami starca, pochopis drahy Peter, ze v historii nedavnej, od doby u nas "ranneho kapitalizmu", az po dnesnu dobu, su formy byvania chudobnych ludskych zdrojov rozne. Panelak, to je dnes luxusna komodita. Ale nudzove kolonie, pretrvali dodnes. Niektore uz nie, ale mnohe ano.
Ak trend vnuteneho vlastneho byvania a neexistujuceho trhu najomnych bytov z regulovanym najmom, bude pokracovat, ludske zdroje, si budu musiet pomoct ku byvaniu sposobmi, ktore tu nedavno boli celkom bezne. Aj ked dnes stavebny zakon sa aj na unimobudu, pozera ako na pevnu stavbu, ludia skratka byvat budu, ako im doba a okolnosti umoznia. Zemlianka nieje vatsie zlo, ako panelak.
1/1