Názory čitateľov


Názory k článku:
Vlastné bývanie pre mladých: 5 možností, ako získať chýbajúce financie

21. 2. 2019   kvako
poznam dobru radu, treba ist tam, kde to funguje a nie cakat ako blbec 20 rokov, ze to bude raz lepsie. nebude, preco by malo? no vazne, preco by malo?
21. 2. 2019   AkoNaTo
Treba kúpiť 2izb byt v Petržalka za 135tis, počúvnuť dobrú radu farárov - sex iba za účelom plodenia detí a detí nech je aspoň 10. Ideálna doba na manželstvo. Každý sa do vás iba starie počnúc Vašečkom, ale reálne nepomôže nik. Vašečka keby mohol, tak ten by najradšej chodil cudzím ľuďom po manželských spálňach, tam sa posadil do kresla a kontroloval, či sa dodržiava "zákon".
21. 2. 2019   M. V.
Keď budú mať ten dvojizbák a 5 detí, nebude im miesto stačiť ani na odloženie topánok pretože dnes každý potrebuje minimálne 7 párov rôznej obuvi a bicykel. Každý nech má toľko detí, koľko vie psychicky a materiálne zvládnutia nie toľko ako kážu v kostoloch.
21. 2. 2019   jahoda
ty si kolko deti psychicky zvládol?
21. 2. 2019   M.V.
Otázka je osobná a zákerná - bez odpovede.
22. 2. 2019   jahoda
suhlasim. tak mi prosim ta vysvetli jako sa da psychicky zvladnut počet deti? a jako si to ma clovek naplánovat?
21. 2. 2019   Lolo
Vlastne byvanie pre mladych, je kravina vatsia, ako nevlastne byvanie pre starych.
Mlady clovek, ma mat moznost byvat v najme, aby sa nezaondial a neprilepil sa na jedno miesto v zivote.
Kedze najomne byty z regulovanym najmom niesu a byvanie je tak drahe, ze nan ludske zdroje bez uveru nedosiahnu, nasledkom budu nudzove kolonie a rozne alternativy zemlianok a slumy, okolo miest, kde sa najde praca.
Emigraciou ludskych zdrojov za pracou, nenarodenim sa dlasich motrokov a celkovo tazkymi zivotnymi podmienkami v kolonii EU, jedneho dna, bude aj tak prebytok objektov, pretoze stahovanie z vychodu na zapad, nepotrva vecne.
Nasledky 30 rocneho budovania kapitalizmu, sa raz prejavia a nebude to pekne, ako bol rok 89, ked sme mohli delaborovat 40 rokov nahromadeneho socializmu.
21. 2. 2019   simboľi úspechu
je veľký zmyslel chlípať doma nescu, po obede zo špagiet s kečupom z Lidla, sedieť pritom na sedačke z Quatra, pozerať na odparkovanú škodovku na leasing s prázdnou nádržou, "vlastniť" byt na hypotéku v 30 rokoch a toto všetko prezentovať ako "simboľi úspechu" menej "úspešným" členon stáda :)
21. 2. 2019   Matej
Ide o to, že nemajú sa kam narodiť nový daňový poplatníci, ktorých štát potrebuje ako soľ ! Ja si predsa nebudem zakladať rodinu na úver a celý život živiť banku ! :)
21. 2. 2019   fuko
je nezmysel mat uroky na hypoteke, tomu mal stat zabranit a nie vymyslat kadejake hluposti pre par ludi. vsetci to potrebuju
1/1