Názory čitateľov


Názory k článku:
Briti chcú byť bezhotovostní, ale nemajú plán čo ďalej

24. 2. 2019   anonym
ja nosim pri cickoch
22. 2. 2019   Anastázia Pučatová
Každý podľa svojich schopností, každému podľa jeho potrieb !
Výborné je, že tí čo majú obrovské schopnosti poväčšinou majú malé potrebey, čo výborne kompenzuje tých, čo síce majú malé schopnosti, ale zato má obrovské potreby :)
Tak sa podarilo v kapitalizme úspešne vytvoriť komunizmus - čiže peniaze už sú naozaj zbytočné - lebo tá prvá skupina ich má tak málo, že ich možno bez problémov zrušiť a tá druhá zase tak veľa, že ani ďalekohľadom nedovidí na koniec.
20. 2. 2019   Lolo
Problem je, ze bezhotovostne, moze jedneho dna, znamenat bez penazi, ale tak po nasom, mat holu rit.
20. 2. 2019   tobi
Ak po zavedení bezhotovosti,dôjde k zníženiu počtu prepadov,nezákonnéh o financovania,nulove j šedej ekonomiky a daňových únikov, je potrebné uviesť aj skutočnosť,že už nebude potreba takého počtu policajtov,colníkov a daňových úradníkov a rôznych iných chráničov zákonnosti.Okrem toho bude nutné zrušiť aj komerčné banky,taktiež ECB,FED ,MMF a ostatné inštitúcie, ktoré sa vo fin. sektore iba pasú a nabaľujú a riziká nesie vždy ten druhý-slabší.Obsluh ovať bezhotovostný styk v štátnom i v medzištátnom rozsahu tak bohate dokáže realizovať Národná banka daného štátu,bez toho, aby na tom niekton cudzí profitoval a do všetkého kecal ,nariaďoval a odporúčal. Napokon o tak závažnom kroku,akým je bezhotovostný styk / dotknutá slobodná voľba,strata anonymity, os. sloboda a.p./by mali rozhodovať referendách v jednotlivých štátoch ľudia,ktorých sa to bytostne dotkne a nie banky rušením bankomatov a pobočiek.Kto na nich presunul túto právomoc, ktorá prislúcha iba štátu ? Máme menu štátu,alebo menu banky ?
20. 2. 2019   @@@
bezhotovosť znamena ovladať masy a ked sa masy zburia stači zablokovať učty a o par dni ked už nebudu mať čo jesť tak budu poslušny ako sa len da .....
ti komunisti boli ale amateri takto sa to dnes robi možte sofistikovane ovladať všetko a media to pekne budu ospravedlnovať aj ked dnes ludia prichadzaju ovela viac o slobodu ako to bolo pred rokom 1989 .....
21. 2. 2019   classic chess
To je vec doby a vývoja technológií. Pozri na dobrých čínskych súdruhov. Tí využívajú nové technológie oveľa intenzívnejšie na zotročenie ľudí, ako zlí kapitalisti.
27. 2. 2019   jahoda
myslíš tým socialny kreditný system?
21. 2. 2019   johny
Bude ich treba ešte viacej aby ťa vyrezali každý deň!!!
Cash is KING. Keď prídeme o hotovosť, budeme v úplnej riti.
1/1