Názory čitateľov


Názory k článku:
Najskôr likvidujeme, potom zachraňujeme: Startupy, ktoré sa rozhodli zmeniť zabehnuté procesy

21. 3. 2019   Plnouparou Vzad
Vám z toho BIO už úplne šveholí :(
Viac než 10 000 rokov človek v pote tváre zúfalo makal na tom aby sa od vražednej prírody oslobodil a vy ste teraz došli k idiotskému záveru, že čo je prírodné je dobré.
Príroda, to nie je zelná lúka s farbnými kvetinkami, kde radostne tancujú zajačiky a za labky sa držia s lištičkami - ale medveď ktorý vam roztrhne riť od ucha k uchu !
Smiešny "najstrašnejší" jed Novičok je absolútne prd v porovnaní s tým, čo za pár desiatok minút dokážu vyprodukovať niektoré baktérie a ak človek nezačal variť stravu tak ho zožerú cudzopasníci.
Príroda je absolútne peklo, kde permanente bojuje každý proti každému tými najšialenejšími metódami, no absolútne všetko je dovolené.
Príroda je napríklad keď sa idete kúpať do malebného jazierka a do nosa vám vlezú améby Naegleria fowleri, ktoré vám do dvoch týždňov zožerú mozog za živa, pričom proti nim neexistuje liek.
Príroda sú prióny, vírusy, baktérie, parazity a hromada ostatnej pažravej hávede včítane psovitých, mačkovitých a medveďovitých.
Príroda sú jedovaté rastliny, alergény, ale aj sopkym, zemetrasenia, výchrice a tsunami.
Príroda ja radioaktivita, kozmické žiarenie, ale aj rakovina z ultrafialového či popáleniny z infračerveného žiarenia.
A človek sa od opice v skutočnosti líši hlavne tým, že tomuto všetkému dokázal ako tak odolať - pričom je v skutočnosti len na začiatku cesty ...
Takže veľa šťastia a pozdravujete Hadesa s Cerberom.
20. 2. 2019   jahoda
GDP maroka je najlepsi :D rozdiel je v sadenici a v semienkach. zas další odrb
1/1