Názory čitateľov


Názory k článku:
Nie je mzda ako mzda: Dôraz na rodovú rovnosť v odmeňovaní sa dostáva do úplne novej fázy

17. 2. 2019   mufty2
kazdy sa snazi osklbat koho sa da, asi sa len zeny malo brania. ved aj brblavy mufty sa tvaril pred volbami ako neviniatko, a teraz je uz jasne, ze je zatazeny na vodicov. osklbat, osklbat, osklbat a vyhnat do autobusov. ci sa mylim? a tiez treba dodat, ze ta podobnost je cisto nahodna :)
17. 2. 2019   @@@
"ženy v Citi v závislosti na pracovnej funkcii, úrovni a geografii v 99 % zarobia za rovnakú prácu toľko ako muži. Ale pokiaľ ide o mzdový medián, už sa ukazuje významný rozdiel. Ženy v Citi dostávajú len 71 % toho, čo dokážu zarobiť ich mužskí kolegovia, kvôli výrazne nedostatočnému zastúpeniu na najvyšších úrovniach spoločnosti."
....to znamena že ženy su odmenovane rovnako ako muži ...to že maju one pozicie častokrat horšie platene za to nemožu muži ako sa tu snažia všetky media pretlačať a obvynovať z toho mužov ...čiže cela rodova nerovnosť je len velke medianle klamstvo
17. 2. 2019   M. V.
Rodov je podľa novodobých teórií možno aj desať a táto téma sa opakuje asi tak často ako prosociálne prejavy politikov pred voľbami a spoločný menovateľ je v tom, že zisk pripadne len menším podskupinám. Každý nemôže byť generálny riaditeľ a napokon kde sú také podniky, ktoré na Slovensku hľadajú generálnych riaditeľov. ?
17. 2. 2019   makový
Tak nech sa ostrihajú a hotovo!
1/1