Názory čitateľov


Názory k článku:
Svetová ekonomika je v poľutovaniahodnom stave

10. 2. 2019   ľadovýmedveďzTatier
Hlavným problémom svetovej ekonomiky je človek.
Hlavným problémom človeka je iný človek - taký, ktorý nemá inej roboty, než aby sa mntoval do iných ľudí - to sú konkrétne vodcovia - politickí, náboženskí, hospodárski - ale aj hoci aj turistickí a rodinní.
Oba tieto problémy sa však našťastie dajú riešiť a nielenže sa dajú, ale sa už aj riešia :)
Naši americkí priatelia idú investovať do zbrojenia 1200 miliárd dolárov, Putin ukázal na Vianoce nový typ vysoko nadzvukovej rakety, proti ktorej momenálne neexistuje obrana a naši čínski protinožci tiež došli k záveru, že jediné, čo ľudstvo skutočne potrebuje je kozmická výzbroj.
Našťastie vyzbojenie kozmu nikoho netrápi, lebo z US SciFi filmov ho už všetci poznáme a preto je len čudné, že na obežných dráhach ešte žiadne nukes nie sú.
Toto všetko je veľmi dobrá správa pre ľadové medvede, ktoré už v Novej Zemli začali žrať ľudí, lebo sú hladné a vďaka grínpísákom sa nesmú strielať.
Naše medvede sú zatiaľ sprosté (asi lebo slovenské) ale tie ruské už objavili, že ľudský príbytok je vlastne výborná špajza - lebo stačí vykopnúť dvere (čo pre medveďa ozaj nie je problém) a možno sa do sýtosti nažrať.
Keďže v Novej Zemli bol voľakedy vykonaný najväčší pokusný jadrový výbuch na tejto planéte (o ktorom Amíci môžu len snívať ;) je zjavné, že termonukleárna vojna urobí medveďom dobre a tak požerú to, čo prežije svetelné žiarenie, detonačnú vlnu a radioaktívny spad.
Čím pádom sa konečne vyrieši aj problém uhlíkovej stopy a globálenho otepľovania .
Je síce možné, že sa ukáže, že súvislosť činnosti ľudstva s globálnym otepľovaním bola nulová - ale to už bude problém medveďov :)
Konečne ich nebude mať kto chrániť a tak sa budú môcť zožrať navzájom ...
7. 2. 2019   fero z BA
najväčším nepriateľom ekonomiky sú zásahy populistických politikov a bezhlavá naháňačka za rastom HDP .... úplný nezmysel a pôvod obrovských problémov
7. 2. 2019   jahoda
jedine ISLAM. inak dobře nebude.
7. 2. 2019   @@@
to je ale paradox že najväčšia moslimska krajina na svete a na jej čele zastanca LGBTQ + :D :D :D
8. 2. 2019   jahoda
najvacsia? chcel si napisat ze je to krajna kde zije najviac moslimov. nie každý Mohammad je moslim, si musíš uvědomit. ci si myslis ze každý politik chce dobře národu a krajne? nedaj sa vysmiat.
7. 2. 2019   Lolo
Svetova ekonomika je v stave, ktory netreba lutovat.
Lutost je negativna emocia.
7. 2. 2019   M. V.
Stále robia rovnaké závery: Celú Afriku treba presunúť do Európy a po zničení kontinentu presunúť asi do Atlantídy a potom čakať, kým dopláva Austrália k Ázii. Nikdy nikde nie je ani zmienka o plánovanom rodičovstve a o tom, že 38 súrodencov je naozaj nad limit.
7. 2. 2019   6prikazanie
Plánované rodičovstvo je ťažký hriech, každý kto si dieťa plánuje a kto akýmkoľvek spôsobom zabraňuje v počatí skončí v pekle. Treba mať aspoň 10 detí.
1/1