Názory čitateľov


Názory k článku:
Analytici VÚB: Slováci majú nasporeného málo

22. 2. 2019   hoax
čo všetko je pod finančnými aktívami ?
13. 2. 2019   mQ
Našetriť a potom šup na termínovaný vklad za takéto krásne úroky: https://www.financn ahitparada.sk/termino vane-vklady
7. 2. 2019   Pepa
Bankrski anal itici chcu.vase peniaze nesadnite I'm na lep ide Kriz Ivka a ta aj tuto taliansku banku preceding na ostro a nie len tie ich zatazkavacie skusky co I'm sa I'm stale sa Zazrakom podaria
6. 2. 2019   fino
to dava logika, ze ked su ceny rovnake, platy 4 krat nizsie, tak musime mat 4x menej nasporene
6. 2. 2019   Matej
Peniaze si treba užiť, nie živiť nejaké fondy !
8. 2. 2019   nicnevedko
Verím, že tí, ktorí vedia, opakujem vedia živiť tie správne fondy, si tie peniaze (zisky) užívajú. Na Slovensku ich ale asi veľa nie je.
6. 2. 2019   nekalá praktika
Niet sa čo čudovať! Človek poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do banky aj tak vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo – veselá-čimo užite si ich. VUB a Generali nikdy viac! Neodporúčam smradov,horší ako cigánska úžera! Ľudská zgerba a šmejdi! Pančucha to istí.Neodporúčam
8. 2. 2019   nicnevedko
Pri uzatváraní zmluvy s bankou/fin. spoločnosťou, by som vyžadoval zmluvné podmienky, teda aj úroky a sankcie, v písomnej forme. Oni chcú môj podpis, ja ich, aj s razítkom. To je azda štandard. Ak veríte na ústne dohody, hoci aj zamestnancovi danej firmy, je to problém...problém veriteľa, že veríte... Nie oni Vás obabrali, ale Vy ste sa nechali obabrať! Vidina zisku zahmlieva zdravý úsudok. No ale keď povedali, neuverte im, že?
6. 2. 2019   Blind Man
Debili analytici VÚB!! A z čoho prosím?
6. 2. 2019   Lolo
Nemaju nasporene malo, ale z almuzny, ktoru dostavaju za pracu doma, setrit je problem, najma ak vatsinu pootreby a aj nepotreby, maju na uver, za mrzky urok.
NAsporene v kolonii, znamena pre bankstrov jedinu otazku.
Ako presvedcit sporitelov, ze tie peniaze bud nepotrebuju, alebo niesu vlastne ich vlastnikmi.
7. 2. 2019   Jaro
Daj sa normalne liecit resp. odstahuj sa prec. Niet veci ktora ti na tomto svete nevadi. Kazdy sa ma , ako si to zariadi.
7. 2. 2019   Lolo
Drahy Jaroslav.
Ja neviem co sa jedujes, je mi luto, ak som ti nastavil cierne zrkadlo.
Ale ak si v situacii, ktora sa ta bytostne dotkla, uvedomujes si svoje problemy, musis robit nieco ty. Ja sa budem stahovat uz len pod zem, dalej uz to nepojde.
Nieje celkom pravda, ze sa ma kazdy, ako si to zariadi, lebo niekedy zariaduju aj ked zariadeny nechce.
8. 2. 2019   nicnevedko
Keby sa mal každý, ako si to zariadi, preľudnenosť by na svete neexistovala. Ale to by ste možno aj práve Vy zistili, až keď by bolo neskoro.
6. 2. 2019   fero z BA
SMERáci rozkrádajú krajinu a obyvateľstvo v porovnaní s krajinami EU stále viac chudobnie a finančná priepasť sa zväčšuje..... ale slováci majú ISTOTY od fica a pritom jediná istota je v tom, že budú v rámci EU stále chudobnejší
6. 2. 2019   @@@
tomu sa hovori paranoja ked za všetkym vidim niekoho
6. 2. 2019   Dig
To je realita.
6. 2. 2019   fino
ze by privatizacia velkych statnych podnikov? aspon jeden sa tesi :D
1/1