Názory čitateľov


Názory k článku:
Dobré časy sa končia a Slovensko nie je na ďalšie roky pripravené

6. 2. 2019   Genocida
Smer = chudoba
5. 2. 2019   dukenukemrulez
Dobrá správa je, že znovu začali svetové preteky v zbojení.
Problém bol, že tie staré preteky boli zbytočné, lebo Sovieti boli truhlíci, keďže stále dúfali, že sa proletári všetkých krajin spoja a tak ich nepoužili a redšej sa radšej vzdali.
Vývoj ukázal, že jediné čo sa spojilo sú medzinárodné mafie.
Dnes už Putin nemá ruky zviazené ideologickým balastom - ako napríklad Brežnev - lebo je na tom istom brde tkaný, ako jeho sparing partner Donald.
Paradoxne je na tom dokonca lepšie, lebo nie je po uši zadĺžený a tak môže svojmu proťajšku vrátiť preteky v zbrojení (ktoré nás stáli bohatstvo, ktoré vám tak chýba).
A aby to bolo veselšie, za týmito dvoma trpaslíkmi sa dvíha obor, ktorý sa možno bude chcieť svetu pomstiť za stáročia neskutočného píkoria, pohŕdania a utláčania :(
Takže čoskoro nebudete musieť sledovať otrevné športové prenosy, ale si budete môcť udrieť priamo - lebo to je v skutočnosti najobľúbenejšia aktivita bielej opice, odkedy spadla zo stromu.
Zároveň sa tak vyrieši problém #MeeToo - lebo ženy sa budú môsť vrátiť k svojmu základnému poslaniu - rodeniu - a bude ho treba hodne, keďže pár miliárd zrejme zavrká.
Tým pádom sa budú môcť aj samci (teda tí, čo prežijú) vrátiť k svojej dávnej roli otca a ochráncu, na ktorú sme v súbojoch s energickými karieristkami už dávno zabudli.
Lebo je fakt, že bežný muž je príliš slabý na to aby obstál v konkurencii so samicou, ktorej kapacitu príroda naprojektovala na 16 odrodených a 8 vychovaných detí ;)
PS keď jedného dňa uvidíte dve slniečka, tak to druhé je termonuleárny výbuch a máte asi 90 sekúnd na to, aby ste sa odoslali svoj posledný príspevok na Facebook ;)
5. 2. 2019   Blind Man
Chudáčisko čo si mal na večeru. Veď Ti evidentne mozog zhovnovateľ.
5. 2. 2019   Lolo
Mna by zaujimalo, kedy sme mali v nasej kolonii dobre casy?
Mozno urcita skupina mala dobre casy, raz lepsie a potom este lepsie, ale ludske zdroje, celkom isto nie.
Lebo je uplne jedno, co sme boli, dobre tu zas az tak nebolo.
Mozno bolo dobre, ale aj to tak skor geoklimatickymi podmienkami, nemali sme ti drave selmy a jedovate hady, malariu a kdeake pliagy chorob z teplych krajin.
Dnes uz to celkom neplati.
Ale platilo uz za prvej republiky a plati aj dnes a to najma dnes.
Aky je rozdiel medzi kapitalizmom a socializmom?
V Kapitalizme vykoristuje clovek cloveka.
V socializme je to opacne.
5. 2. 2019   lobster
vlada vie, ze dlh budu splacat dnesni skolaci, a tym to vobec nevadi, im staci ked im ide internet.
5. 2. 2019   hmm1
dobré časy prídu , len treba vrátiť nakradnuté zo spoločného... tam sú tie peniaze ktoré sa kryli štátnym dlhom od vzniku republiky nielen od 2010 az 2018 ale za 30 rokov tejto republiky
5. 2. 2019   lobster
to bol taky bilboard, ze bude zo slovenska male svajciarsko. snad nechces, aby tych zodpovednych za to sudili? to co si myslis, ze kde si, v dakom pravnom state ci co?
5. 2. 2019   Jozef
V štáte, kde vyše tri milióny ľudí čelí exekúciam, v štáte, kde ľudia robia za almužnu, živoria a žijú od výplaty k výplate, kde sú dôchodcovia žobrákmi, v štáte kde nefunguje zdravotníctvo, školstvo, súdnictvo, v štáte, ktorý sa beztrestne okráda tými, čo by mu a jeho občanom mali slúžiť, dobre časy ešte neboli.
5. 2. 2019   fero z BA
za exekúciu si môže každý sám a niet ho najmenší dôvod ľutovať
5. 2. 2019   Tobi
Dozvedeli sme sa,že v čase konjuktúry, od roku 2010 do roku 2018 sme úspešne dokázali zadlžiť tento štát o cca 250 %, z 3600 na 8000 euro na každého občana.Fajn. Ešte by bolo potrebné prezradiť občanom tohto štátu, ako sa tie dobré časy podpísali na zvýšení ich životnej úrovne a celkovej kvality života.Žeby meradlom bol počet exekúcií, zadlženosť domácností,úroveň miezd a sociálnych dávok,/prídavky na 1 dieťa cca 24 euro/? Možno je treba pripomenúť skutočnosť, že žiaci v školách doteraz nemajú kompl.učebnice, na vyliečiteľné choroby zomiera ročne niekoľko tisíc ľudí a naše nemocnice po poslednom oddlžení vo výške blízkej 300 mil.euro, zase naakumulovali dlh presahujúci 500 mil. euro.O čo vlastne môžu ľudia prísť v nastávajúcich horších časoch, keď v časoch lepších neobdržali žiadny bonus ?Možnože krivdím a Slovensko je pripravené./Aj na možný návrat desiatok tisíc ľudí z cudziny a ich začlenenie do soc. výrobného prostredia/.
5. 2. 2019   anonym
No nijak. Ale zato dane tiež narástli.
6. 2. 2019   anonym
Tak ako je to teda? Zadĺženosť na osobu je 2 x väčšia, ale celková zadĺženosť štátu každý rok klesá.
To tu zožeriete každú návnadu aj s navijákom? Keby to aspoň nejaká autorita napísala, ale sú to stále tí istí klamári, podvodníci a tlčhuby.
5. 2. 2019   fero z BA
SR v dôsledku populistickej a nezodpovednej politiky SMERu nie je pripravené na nič
1/1