Názory čitateľov


Názory k článku:
Rozdiely v odmeňovaní sa nedajú vyriešiť len upozorňovaním na problém

8. 2. 2019   Lolo
Ono je to jednoduche a smutne.
Ak by muzi vedeli rodit deti, rovnost by bola mozna.
Zmena pohlavia to neriesi, nemame skratka kloaku.
Problem je, ze zeny nechcu mat deti, ale chcu mat peniaze, nakolko dnes profesie muzov samponov, alebo administretivnych pracovnikov, mozu zastavat aj zeny, lebo vzhladom na fyzicku dospoziciiu a namahavost vykonavananej prace, im nehrozi od tazkej fyz. prace, ze im vypadne maternica.
Lenze zeny aj ak nechcu robit deti, pretoze je to profesne a karierne obmedzujuce.
Vo vysledku rozvinuta spolocnst a genderingovy teror, pomaly vyhynie.
Muzi totiz mozu kinkurovat zenam, len ak zacnu mysliet ako zeny, alebo bojovat zbranami zenskymi.
A to uz zacne byt vazny problem, lebo potom vznikaju muzske entity, ktore zacinaju pochybovat nielen o svojom pohlavi a urceni v spolocnosti, ale zeny prestavaju byt pre muzov atraktivne, nakolko pre muza zacne byt pritazlivejsie muzske pohlavie, pre potechu, alebo rodinu, ako zenske, nakolko tam dochadza ku urcitej symetrii a harmonii, aj ked je to proti prirode.
Rovnako zeny prestavaju byt pritahovane muzmi, lebo vyraznejsie zeny su pre zeny atraktivnejsie, nakolko taktiez dochadza ku symetrii, vzhladom na rovnake pohlavie.
Potom toto cele vedie do pekla, lebo tieto homosexualne, alebo skor multisexualne skupiny, zacnu davat na javo, ze su nadradene a vynimocne, vynimocnejsie, ako heterosexualny jedinci, no a tak sa na miesto vyclenenia zo spolocnosti, prezentuju ako vynimocnejsi, lepsi a rodovo dokonalejsi.
Je uplne jedno, kto bude zarabat viac, alebo menej, problem je, kto bude rodit deti a vychovavat ich a ake hodnoty, alebo aky odkaz do deti vlozi genederingovo rovna spolocnost a aku dalsiu ulohu, budu tieto entity zastavat vo svojich zovotoch. Lebo vytvorenim skupiny modernych Hikkomori a osadnikov v chatrciach, co sa mnozia na plne davky, spolocnost postupne zacne upadat, rozkladat sa zvnutra, lebo sa strati aj motivacia ku konzumu, alebo nadpsotrebe, ktora je hnacim motorom systemu, co teraz budujeme. A aby toho nebolo malo, stado hikomori a emov, nebude nikdy schopne bojovat, alebo branit, dokonca ani budovat. Niesu na to pripraveny.
8. 2. 2019   M.V.
Ak existujú rozdiely, určite by to neplatí pre dostatočne veľký štatistický súbor, keby sme testovali jeho rozptyl v zhodných pracovných pozíciách. Napokon ktorá žena by chcela za muža takého, čo trvale zarába ani nie 2/3 jej výplaty? Ten by to mal na tanieri denne miesto večere.
8. 2. 2019   AI3min
poradim Vám. Volá sa to excel. Potrebujete 4 stplce: pozicia, plat muza, plat zeny, % rozdiel. Toľko AI v praxi za 3 minuty :)
8. 2. 2019   free your mind
Pre gender teroristky, ktore rozoznavaju len dva stavy, su aj 4 hodnoty mimo ich chapanie, ale aj to je samozrejme malo. Dalsie stlpce su schopnosti, skusenosti, samostatnost, ochota ucit sa, riesenie problemov atd...
Poznam viac ludi, ktori maju dve vysoke skoly a v praxi su nepouzitelni. Ak nie si schopny podavat vykon, je mi uplne jedno kolko mas diplomov a tiez do ktorych dveri chodis na toaletu.
Mnohe vysoko postavene gender teroristky nechcu za svojho kouca zenu. Je to podobne ako ked niekto hlasa zrusenie zidokapitalizmu na facebooku.
Gender teroristkam nejde o rovnopravnost alebo rovnost. Pri poukazovani na gender nerovnosti v platoch nikdy nepoukazali na to, ze existuju povolania, kde muzi zarabaju menej, napr, modeling, vraj si to muzi maju riesit sami.
Z ich strany je to len boj o moc z titulu falosnej predstavy, ze zastupuju vsetky zeny vo falosnej predstave existujucej vojny medzi muzmi a zenami.
Podobne sa s falosnou podporou 70% obcanov domaha RKC menit zakony sekularneho statu, na ochranu pred liberalnym satanom.
Prakkoti ma chcu ochranit pred ich vidinami vsadepritomnych zidojasterov so Sorosovou podobou.
O charaktere a mentalnych eskapadach nasich politikov hovorit ani netreba.
Ludia sa chcu bat. Preto im treba podhodit, vytvorit, ale hlavne zivit nenavist k nepriatelom, pred ktorymi ich treba chranit. Vzdy ale ide len to jedno a stale dookola - o moc.
1/1