Názory čitateľov


Názory k článku:
Minister Altmaier sa vyjadril k listu amerického veľvyslanca v Nemecku

20. 1. 2019   Lolo
Ministrant Alzhaimer, zabudol ze BASF, je pohrobkom IG farben.
21. 1. 2019   tototuasidlhonevydrží
Správne.
A tak isto neslobodne zabudnúť, že Adolf Hitler bol Rakušan a s Čechom Poršom (ktorý si ponemčil meno na Porsche) založil Volkswagen, ktorý by inak neexistoval.
Tak isto je nepochybne zaujímavé, že Hitler s Himmlerom podpísali plán vysťahovania židov na Madagaskar, ale Briti z Madagaskaru vyhnali francúzskych kolaborantov a námornou blokádou docielili, že tento plán sa nemohol zrelizovať (lebo veľkohubý Göring nedokázal splniť, čo sľúbil a nedokázal dobyť Veľkú Britániu) aj keď židovský kongres s ním súhlasil.
Generál blato, maršál zima, US vojnová pomoc, NKVD a nepochybne aj skutočné vlastnectvo zase spôsobili, že kolonizácia Ruska Nemcom nevyšla a tak židia museli osttať v Poľsku. Zvrat vojny, nedostatok stravy a paliva už potom nevratne viedli k tomu, čo Nemci spáchali a židia bravúrne využili pre získanie arabského územia, ktoré im voľakedy patrilo (dúfam, že toto právo - ktoré UK využila napríklad v Gibraltare a Putin na Kryme - nevyužijú Kelti a neobsadia Slovensko, kde voľakedy rozkvitala ich ríša (dnes si hovoria "Íri" - lebo pred Slovanmi a Germánmi ušli až na breh Atlantiku a ďalej sa už proste nedalo)).
Naozaj zvláštne je, že dnes má Izrael možno najsilnejšiu armádu (nie objemom výzbroje, ale kvalitou výcviku a akcieschopnosti), nepochybne najobávanejšiu tajnú službu Mossad (kdeže sú zalté času NKVD/KGB, či CIA - ktorá momentálne nemá na výplaty) a jednoznačne možno povedať, že to boli práve židia, ktorí dokzali zostrojiť atómové a termonukleárne zbrane (stačí si na Wikipédii pozrieť galériu nukleárnych vedcov) a pritom vo WWII nekládli prakticky žiaden odpor holocaustu (česť výnimkám, ktorých je tak asi 5 a ktoré v skutočnosti možno len neuposlúchli príkaz, že pre blaho celku sa musia obetovať ?)
Tak isto je zvláštne, že Nobelova nadáciu určite nesídli v synagoge, el počet nositeľov Nobelových cien s nejakou židovskou väzbou dramaticky prevyšuje, akýkoľvek inú náboženskú skupinu (včítane ateistov), alebo národ. Prečo sa tak nepochybne schopní ľudia nechali tak kynozit, je teda fakt záhadou - ledaže by to bolo bývalo na príkaz a zámerom - ako už bolo spomenuté vyššie.
Lebo to, že Protokoly sionskych mudrcov sú podvrhom cárskej tajnej polície, je zrejme fekt pravda - na druhej strane to však vôbec neznamená, že to nemusí byť pravda. Podobne, ako desatoro ;)
1/1