Názory čitateľov


Názory k článku:
Bill Gates: Poznám lepšiu návratnosť investícií než je akciový trh

29. 5. 2019   vzdelavajtesanesudte
Podla komentarov v tom VOBEC nemate prehlad, sudite situaciu podla toho co vidite v spravach alebo sa docitate na internete,ale skuste sa venovat danej problematike tak 6 mesiacov alebo 1 rok,vtedy mozete tu pridavat komentare ktore budu trochu rozumnejsie ako priklad s maciatkami....
27. 1. 2019   M. V.
Do hry vstupuje neokolonializmus vzkriesený na základe francúzsko - nemeckej zmluvy v ktorej Francúzsko vystupuje v úlohe trójskeho koňa. Hrá sa o vytvorenie európsko- africkej únie, pretlačenie vplyvu Nemecka v Bezpečnostnej rade OSN a v pozadí sa obidva štáty chcú tváriť, že sú poverené hovoriť za celú dvadsaťsedmičku. O Slovanoch nebude ani zmienka, postačí ich využitie pri pásoch na čo africká populácia importovaná do Európy nie je spôsobilá, ale dala by sa využiť ako drábi v európskej armáde. To sú tie zásadné investície.
25. 1. 2019   kapo
K tomuto len tolkoto: predstavte si, co sa stane, ak zacnete krmit opustene maciatka pri kontajneroch. Bez toho by zrejme podochli, ale zaistite im vsak prezitie, tak sa proste namnozia. A na rok si ich mozete krmit styrikrat tolko. Nie je ich vsak kde dat - ani povosdne mnozstvo nikto nechcel doma - nieto este stvronasobne. Domaca macka vsak tim, ze zije bv blahobite ma svoju "blahobytovu" regulaciu. Nie je pripustena tak casto, alebo je proste vykastrovana. Tym sa system samoreguluje. Chudobny tym, ze ma vacsiu umrtnost, bohaty tym ze sa nerozmnozuje zbytocne... A Bill a spol to idu cele postavit na hlavu.
25. 1. 2019   Adam
Chudoba v Afrike je preto lebo Afrika je Koloniou viacerých štátov Anglicko Francúzko Nemecko krajiny ktoré ju žmýkajú niekoľko storočí.Ročný zisk z Afriky sú radovo stovky miliard € ročne. Afrika je najbohatší Kontinent ktorý má všetko na čo si spomeniete od Vzácnych kovov,nerastov rudy zlata platiny diamantov,ropy ......Napriek tomu všetkému tam ľudia hladujú a žijú v biede.
27. 1. 2019   Member
Chudoba v Afrike je preto, lebo tam žijú negri. V štátoch, kde žili bieli /Rhodesia a Juhoafrická republika/ nebola úplná chudoba ani medzi negrami. Keď bielych vyhnali, upadli do chudoby takmer všetci.
26. 1. 2019   mudrovic
to je sice pravda ale vidis ten" nepatrny" rozdiel medzi mackou a clovekom ci?
21. 1. 2019   Lolo
Je to bussiness, nieco ako zologicka zahrada, pre ludske zdroje z vysokou navratnostou.
Problem je, ze ludia a ich zivot, ktory je usmerneny vakcinaciou a vyssou odolnostou, nemaju vsak zdroje na obzivu v krajinach, kde sa premnozuju, vdaka vyssej odolnosti.
Potom migruju do krajin, kde sa mozu mnozit, na plne davky.
Tak sa da pohnut kolesom dejin a este sa tvarit humanne.
23. 1. 2019   jahoda
nie že nemaju zdroje, zdroje tam su ale su v rukách par ludi a strazi ich armáda nemá to ľud.
1/1