Názory čitateľov


Názory k článku:
Talianski populisti plnia sľuby: Základný garantovaný príjem 780 eur aj skorší odchod do dôchodku

20. 1. 2019   benetri
Mám taký dojem, že aspoň polovica tu píšucich ten článok ani nedočítala. Pretože ten príjem je len na 18 mesiacov a sú tam aj iné podmienky. A s tými migrantami je to tiež pekné.
Trúfnem si povedať, že výsledky budú pre Taliansko dobré a EÚ aj s tzv. renomovanými ekonómami sa poškriabe za uchom. Opäť. Lebo vedenie EÚ je nekompetentné a tí tzv. ekonómovia tiež. Inak by svet a ani EÚ (ani Slovensko) neboli v takých sr..kách.
21. 1. 2019   jahoda
čitaju to všteci do konca ale malo kto to pochopí, a píše si tu svoju propagandu
19. 1. 2019   peter.sipula@centrum.sk
tu v sr bi mali dat na kazdu osobu aspon 150eur v stravnych listkoch abi ziaden slovak nehladovav! lenze miesto toho si exekutori kupuju mercedesi ktore im zniceny ludia podpalia!peniaze fico klade po stoloch! a odchadzaju na danove rajske ostrovy ked ich sudia tak nieje problem za kavciju zaplatit miliony ale najhorsi je natom to ze sami ludia sa nepostavya za jednu vec ale ohovaraju a podkopavaju si navzajom nohy zato ze niekto ma vyac a druhi nemoze mat lebo ja som niekto a pritom o hodinu uz kazdi znas nemusime bit medzi zivimy!
19. 1. 2019   NR68
populizmus je dlhodobo neudržateľný a v konečnom dôsledku vedie krachu alebo vojne
10. 2. 2019   siop62večneživý
Neboj, vojna bude. Chovanie ľudí je presne rovnaké, ako pred 100 rokmi - ešta aj tie sprosté nože sa znovu stali populárnymi (spomínaš si : "Und der Haifisch, der hat Zähne, und die trägt er im Gesicht, und Macheath, der hat ein Messer, doch das Messer sieht man nicht ..." ?) Veď však aj v 1000-ročnej včele sa hovorí, že vojna bude až keď budú peniaze - a zrejme nikdy nebolo toľko peňazí, koľko je dnes (dokonca začali renovovať aj budovu Lúčnice - čo už je fakt nehorázne ;)
Každopádne - ak taká nezmyslená "firma" ako je Amazon má hodnotu 100 miliárd USD, tak proste pojem "peniaze" stratil zmysel a nemá ich fakt len ten, kto nechce.
19. 1. 2019   eduard.13.tutka@gmail.com
to je rovnaký zakon ako na Slovensku musi si to odrobit na Slovensku dostanu 1,5 na hodinu
19. 1. 2019   M. V.
Takéto experimenty nikdy dlho nevydržali, radšej by som im doporučil, aby uľahčili život invalidným ľuďom a nie tým, ktorí okrem drog a celodenného tetovania nemajú žiaden cieľ.
18. 1. 2019   Lolo
No je to zaujimave..
Asi sa radsej stanu protektoratom EU, ako aj Grecko, nez by nas.hnevali vlastnych obcanov.
Ak by totiz nesplnili aspon cast slubov, skoncia ako Frantici, kde na mimo sezonu repkovu, sa objavili davy nespokojnych zltych farieb.
U nas v kolonii sa nemusime bat, lebo hypotekarny otroci, pracujuca chudoba a energeticka chudoba, sa nebude vzpierat svojmu statusu, ktory im bol demograficky prideleny.
18. 1. 2019   fero z BA
inšpirácia pre slovnenských populistov - SMER, Sme rodina, .....
18. 1. 2019   Dig
Presne tu pekne dôchodca akceptuje 300€ a teší sa na vianočné oplátky od SMER SD.
1/1