Názory čitateľov


Názory k článku:
O svojej výplate už môžete hovoriť aj na pracovisku

21. 1. 2019   Blind Man
98% Slovákov sa o svojej výplate hanbí hovoriť. Takže zbytočná starosť.
19. 1. 2019   peter.sipula@centrum.sk
hovorit nemusite len si pitajte odomna cislo uctu a ja obratom poslem a vlozte mi na ucet kolko sa vam bude dat! a usetrim vam robotu o hovoreny mzdi, zatial mi v zivote len tak niekto dal 2 eura iba raz za 45rokov vedev ze nemam na chlieb! no nezobral som ale som zistil aky su slovaci velkolepo stedry ako si vedia aj financne velmy pomvoct nato nezabudnem dalsich 45rokov ale v tejto biede budem o tich 45 rokov nato pametat dole pod zemov. setko je na zaplakanie a vsade klam o nejakych vyhrach v lotach ci tv uz nevedia ako zarabat na sms a klamat z dohodnutima ludmy???.
17. 1. 2019   classic chess
Za svoju výplatu sa už môžete hanbiť aj na pracovisku.
17. 1. 2019   mariantk9@gmail.com
A toho, čo taký zákon zákazu zverejňovať výšku svojho platu a tých, čo mu to schválili pred rokmi potrestať finančnou pokutou, aby sa zaplatila terajšia úprava.
17. 1. 2019   jojo
Keď pán Boh prišiel na toto miesto a zbadal mzdu služobníkov svojich , otočil sa a horko zaplakal.
17. 1. 2019   Lolo
O svojej vyplate, by motroci a ludske zdroje, mali na pracovisku hovorit len v zonach na to vyhradenych, najma polstrovanych, bez ostrych hran, predmetov, ktore mozu sluzit na sebevrazdu, alebo z moznostou zavolat rychlu zdravotnu pomoc, pri brusnych zachvatoch smiechu, alebo nahlych srdcovych prihodach.
17. 1. 2019   jan.skacel.starsi@gmail.com
na pracovisku by sa o platových podmienkach nemali viesť diskusie,lebo to rozptyľuje a teda znižuje mieru sústredenosti na prácu.
nesústredenosť na prácu negatívne vplýva na kvalitu,produktivit u a bezpečnosť práce.
1/1