Názory čitateľov


Názory k článku:
Šéf J.P. Morgan J. Dimon varuje, že tvrdý brexit by bol pre Britániu katastrofou

17. 1. 2019   otecnezakaldateľ
Pán John Pierpont Morgan, ktorý sa počas vojny Severu proti Juhu úplatkom 300$ vyhol vojenskej službe a ktorý po prvý krát výdatne zarobil na nákupe pušiek z US vojenského skladu (kde ich nakúpil po $3,50) by zrjeme svojho služobníka Dimona prefackal a vysvetili mu, že namá strkať nos do vecí ktorým nerozumie. Lebo pušky, ktoré obratom predal vojsku v poli po $22 síce zabili viac vlastných vojakov, než cudzích (lebo boli vadné :) ale účel svätí prostriedky a banka stojí dodnes (koho už dnes zaujímajú kosti nejakých vojačikov, ktorí vlastne získali tú česť pomôcť dobrej veci !) Lebo jediná dobrá vec na tejto planéte je zisk a čím je vyšší, tým je aj lepšia. Z tohto kapitalistického pohľadu je akýkoľvek riadený Brexit nezmysel, ktorý by popieral sovju podstatu.
Zmysel má len chatický a naprosto neriadený Brexit, ktorý vyvolený umožní uloviť také ryby o ktorých sa bežnému niktošovi ani nezdá. Lebo nech bol J.P.Morgan aokoľvek úspešný, pan Rockefeller sa pri jeho úmrtí vyjadril, že to vlastne bol chudobný človek ;)
Nuž a ako brilantene dokázal pán Soros - UK je ideálny kurník na pochytanie tých najtučnejších sliepok. Žiaden štát na svete sa nedal tak šikovne pripraviť o bohatstvá nakradnuté po celom svete a zmeniť zo svetovládnej, imperiálnej ríše, nad ktorou slnko nezapadalo na druhotreidnu krajinku s kráľovským cirkusom :)))
1/1