Názory čitateľov


Názory k článku:
Novým riaditeľom asociácie pre elektromobilitu je Patrik Križanský

10. 1. 2019   Lolo
Obcianske zdruzenie, je fajn vec, vyvracat myty o elektromobiloch je dobra cinnost, aj asociacia svedkov jehovovych, nas moze presvedcit o roznom pohlade na rozne veci.
napriklad na grupensex a ine..
Problem je, ze nasej kolonii, zije len 5mil, obyvatelov a prijmy su ake su, takze na nove elektromobily, ludia nemaju peniaze, je to ako keby nejaka sekta, presviedcala obyvatelov nejakej kolonialnej minikrajiny, kde vatsina robi za pasom, pre "nemoderne" a zastarane konvencne automobilky, aby si kupovali len nove, zahranicne, znacne drahe, alebo predrazene auta, za cenu absolutneho luxusu v spartanskej vybave z neistym dojazdom, mrzli v autach, pre vatsi dojazd, natahovali si z okien a balkonov predlzovacky, aby rano mohli do rachoty, cely den trpli, aby nebolo moc pod nulou, ci vecer dojdu z faracky domov..
Pripadne si cestu domof osviezli okrem cakania v zapche, cakanim v rade pri nejakej nabijacke, aspon hodinu posedeli kdesi v poli u stojanu, alebo postavali, ci posedavali kdesi v hypermarkete, nez sa im dotlaci pohonna energia, na cestu domof..
Nieje nic krajsie, ako si moct naliat palivo z kanystru, dakde po ceste, ak nam dojde stava a nemusiet kdesi ponoci, tlacit mrtveho slona ku poulicnej lampe a tam sa hrat na elektrikara a svorkovat pod stavou droty, na aspon pomale nabitie.
Triast sa, ci nas dakto neuvidi, alebo prinajlepsom nenatoci, ako si toho elektrickeho clena rodiny, resuscitujeme z verejnych zdrojov.
Novy riaditel asociacie, celkom urcite nefara kazdy den vo fabrike, nebyva v panelaku a netancuje z predlzovackou okolo, aby dokazal uzitocnost novych technologii a potom cucal doma po tme, ked nemoze zapojit ani TV, lebo by mu vyhodilo chranic na dlhom kabli, kdesi pod barakom.
Rezervovany vykon je svina, najma pre byty z jednym vstupnym isticom a jednou fazou na 16A..
10. 1. 2019   Adam
Slovenské Automobilky nemajú v pláne vyrábať elektromobily na Slovensku dožijú z
s výrobou aut so spaľovacími motormi.Nové Fabriky na výrobu elektromobilov budú stáť úplne inde v krajinách s novými dotáciamiúľavami a hlavne lacnejšou pracovnou silou.
1/1