Názory čitateľov


Názory k článku:
Pavol Lančarič končí na poste generálneho riaditeľa Orange Slovensko

9. 1. 2019   eXtrem
Nestazovat. banovat sluzby, aspon vidno ze niektory nevedia vydrzat bez dat v mobile. Doma v praci mam internet naco podporovat nejakych par gb za vela na toto nerobim a ked idem von tak idem von na vzduch, nie tahat internet aj do vody pomaly. JA ich sluzby ignorujem ked mi zavolaju poviem im co chcem a rozlucime s a s tym ze toto bohuzial pre vas nevieme poskytnut. Tak im dam bye bye. Firemny a osobny telefon 4ka kredit vydrzi aj tri mesiace. Naco nejake povinne mesacne platby toto oni potrebuju. Narod je zavisly doslova na povinnych platbach tak platte aj za markizu a jojku tiez.
8. 1. 2019   Pepe
Gratulujem ku koncu a snad zmena bude aj pozitivnym prinosom v atraktivnejsej ponuke pre zakaznikov.
8. 1. 2019   Lolo
Pomaranc v kolonii EU, ako je slovakistan, je organizacia, pre dobrovolne vypalne, ktora ma dobre pokrytie a vysoke ceny.
Kyslik ma ceny vysoke, ale prezentuje ich nepraktickejsie, aby sa stratila exkluzivita preplatkov.
Najlepsi operator 4ka, po nalakani na 100GB, za 5 eur mesacne, zvysil ceny rok po roku vzdy o 100%.
Eurotelata bucia svoju fialovu pesnicku, ale aspon maju lacne kreditove porogramy, pre negramotnych dochodcov, ako som ja..
8. 1. 2019   dig
Tazko povedat kam tento clovek doviedol ORANGE, ale z roka na rok su to horsie a horsie sluzby, tento rok je to nepodarena APP Moj Orange - ja nechapem ako si toto moze tak velka spolocnosti dovolit.
1/1