Názory čitateľov


Názory k článku:
Štrajk prepravcov hotovosti: Jediný spôsob, ako donútiť Nemcov prestať milovať bankovky

30. 1. 2019   Lolo
Ak ludia nieco prilis miluju, maju to radi, tak im to spoplatnia, zdania, alebo zoberu.
Co sa ludom nepaci, nenavidia to, alebo to radi nerobia, do toho ich potom nutia, podstkuju im to, alebo im to predostieraju, ako najlepsoie riesenie.
To! jahoda.
Ja som celkom isto pachatelom trestnej cinnosti, lebo stale zijem.
Platim hotovostou a podporujem cierny obchod, lebo platim cash, ludom co nieco dopestuju, alebo to na koniec ani mozno nezdania.
Takze vlastne vytvaram nelegalny danovy raj, pre trhovnikov zo zeleninou.
Hotovost a jej naonymita, je posledny ostrov slobody, pre dnesny proletariat, alebo v newspeaku ludske zdroje.
8. 1. 2019   jahoda
kto má 53 euro v penaženke??? priemerne len tak? 5 rokov peniaze vobec nenosím. kto chce hotovosť tak vykonava trestnu činnost. ked si myslite že hotovost s pod vankusa vam nikto nevezme tak sa mýlite. staci sa do hystorie pozriet 1953 snad rok ked bola denominacia penazi a vsetkeho. jedine ISLAM
7. 1. 2019   lobster
zaujal ma ten rozdiel v platoch medzi vychodom a zapadom nemecka pri rovnakych cenach. nie je to ako rozdiel medzi malym mestom a velkym mestom, to nema ekonomicky zaklad, to je proste len menej na vyplatnej paske, lebo sa nikto doteraz dorazne neburil. drzim im palce, nech dosiahnu to na co maju narok.
8. 1. 2019   m
Rovnake ceny... :o)))))) Len si pozri kolko stoji byt/dom niekde vo vychodnom Nemecku a v Mnichove. Take typicke v poslednej dobe vraviet iba cast alternativnej pravdy...
Podla Teba by teraz mali ist vsetci strajkovat na Slovensku, ved ako je to mozne ze v Bratislave maju vyssie platy ako inde na Slovensku.
Dosiahnu ... napr. vypovede ... V Nemecku bude konecne bezne platit kartami ako na Slovensku. Uplne bezne ze v obchode nezapaltis kartou ak nekupujes nieco nad 5 aj 10 eur a to len s EC. Z mojou masterCard ci Visa si mozem akurat natriet chlieb... Tak mozno sa Nemecko posunie v tomto smere a bude treba menej pracovnikou prepravy a mozno zostane aj na zvysenie... ;o)
7. 1. 2019   @@@
tužba po bezhotovosti je morky sen finančikov ktory vedia že takto by na ludoch zarobili ešte viac a ludia by nemali žiadnu možnosť uniku pred nimi a preto volaju po takychto nezmyselnostiach ako bezhotovost .....nedajte si ukradnuť poslednu možnosť slobody a to realne peniaze lebo tie na kreditkach alebo inak elektronicky vam možu kedykolvek zablokovať a tym vas takto priviesť do existenčnych problemov a o tom tym šmejdom ide
7. 1. 2019   Somroborovrobotko
Možno - ale možno sú tu aj iné motívy ? Koniec koncov žijeme v demokracii. Takže vôbec nie je vylúčené, že tlač jednej 100 € bankovy vyjde viac než je jej nominál ... Isteže by to v normálnej ekonomike nemohlo byť možné - ale v demokracii hej, Stačí zráteť koľko zúčastnench (a bohužiaľ aj nezúčastnených) vytiahne zo sytému provízií ... Že som kryptokomunista a nefandím krehkej demokracii, ktorá tu bašuje už 30 rokov ? No tak si pozrite, ako skončili manageri tlačiarne bankoviek v susednom Rakúsku, ktorúí kradli a korumpovali tak, že proti nim je rádoby budúci ústavný Fico nepoškvrnená biela ľalia :) Sudcovská mafia je však nepriestrelná, takže vlhký sen hranatého bieleho koňa sa zrejme rozplynie rýchlejšie, než ten o lietaní vládnym špeciálom za účelom plodenia potomkov v dôchodcovskom veku :) Koniec koncov, sudca Koza (Kliment) dokázal ustáť svoje aj pred EU (chudera Cervanová, ktorú najskôr zachloštil nejaký jej priateľ - teda aspoň to tvrdí svetová kriminalistická skúsenosť) a to je iný kaliber, než nejaký Robertko :)))
1/1