Názory čitateľov


Názory k článku:
Bývanie, voda, elektrina a plyn tvoria takmer štvrtinu výdavkov

27. 2. 2019   Fedo
K pomere koľko ľudi v priemere berú sú tie výdaje hrozne vysoké, takže celkom jasne rozumiem faktu, že len minimum ľudí si dokáže dávať bokom 10% z platu, které sú doporučované ako železná rezerva. U nás doma ide nejviac výdajov na bývanie, energie sa nám o pár eur za rok podarilo znížiť zmenou dodávateľa na lacnejšiu slovakia energy, ale to nemení nič na tom, že platba za nájom je stále rovnaká a je furt vyššia než platba za energie, ale aj tých pár euro čo nám zľavili sú fajn.
7. 1. 2019   M.V.
Aby toho nebolo málo tak napríklad pôvodne bezplatné poštovné za inkaso SIPO II bolo ešte v roku 2012 a postupne sa dostalo na 0,17e a od januára tohoto roka je poštovné už 0,90e, teda zvýšenie o viac ako 500% . Na poštách inštaľujú všeliaké svietiace tabule, čaká sa rovnako, len ich treba zaplatiťč. Ktovie aké bude odstupné šéfov, spomínam si na vyplatenú položku 180 0000e , ale to bolo tiež dávno. Žiaden regulátor sa nezamyslí nad prípustnosťou takých skokov.
7. 1. 2019   anonym
Dobre sa západ nabalil na husakovych deťoch, ktoré už ale starnú a náhrada nie je. Budú chýbať spotrebitelia a platitelia daňí, preto nám tak silno vnucujú migrantov..
5. 1. 2019   georgekennethloaninvestment@gmail.com
Som Sophia Arise. Chcem dať spoľahlivé svedectvo o tom, ako som dostal pôžičku prostredníctvom KREDITNÉ INVESTÍCIE GEORGE KENNETH. Mám pôžičku vo výške 58000 eur. POZNÁMKA: Ak máte záujem o získanie pôžičky, obráťte sa na VIA EMAIL: georgekennethloanin vestment@gmail.com
5. 1. 2019   Blind Man
Strč si do riti tieto drísty!
5. 1. 2019   M V.
Na Slovensku je asi 60% bytov v rodinných domoch, kde sú náklady na opravy, a spotrebu elektriny výrazne vyśśie. V panelákoch sú problémy so správou a údržbou bytového fondu, čiastočne vyriešené minuloročnou aktualizáciou bytového zákona. Dlho sa v nich udržovali sociálne ceny ,po zmene v 89-tom roku príspevky do fondu opráv sa stali výraznou položkou a preniesli sa ako skrytý dlh na plecia dnes bývajúcich a preto majú bytové spoločenstvá pôžičky, hoci sa anuita už dávno splatila a podľa socialistických predpokladov, mali sa náklady na bývanie v družstevných bytoch znížiť, ale to bola ilúzia. Vymeniť napríklad výťahy, okná, brány, podlahoviny, zaistiť revízie to rozhodne nie je výdavok za plánované ceny. V porovnateľnej situácii sú aj obce, ktoré odmietajú prevziať od štátu nadchody, podchody pre skryté náklady na nutnú údržbu a problém majú aj so nehom na chodníku a možno aj s poplatkom za odvod dažďovej vody.
4. 1. 2019   Lolo
Sme energeticka, potravinova a hypotekarna, pracujuca chudoba.
Mame co sme asi nechceli, ale mame sa tak dobre, ze uz ani deti sa nerodia.
Ale mame internet.
4. 1. 2019   miso
24% do byvania? to urcite nemysleli na hypotekami zadlzenu mladu generaciu, ktora nakupila stare panelaky, od sucasnych dochodcov, ktory ich dostali skoro zadarmo. hamba
4. 1. 2019   Blind Man
Aspoň v niečom sme prví. Smer SD budúce voľby vyhrá ale vládu už nezostaví. A nezostaví ani ten JBMNT!!!
1/1