Názory čitateľov


Názory k článku:
Domáca zakáľačka je spojená s ohlasovacou povinnosťou

3. 1. 2019   Lolo
Ale prosim vas...
Prasa doma sa tazko utaji.
Pes, je najlepsi priatel cloveka, aj ked je na tanieri.
Cip moze zasa dostat dalsia brechajuca konzerva.
Morske prasa, pekari, alebo kralik, ci sliepka, raz aj to bude na zakalaci list.
Je ale pravda, ze v panelaku, je prasa praktickejsie, tam ta ohlasovacia povinnost je celkom opodstatnena.
3. 1. 2019   peter.sipula@centrum.sk
za komunyzmu nebola taka diktatura ako postupne rozkvyta teraz! vtedi polovica naroda v dedinach mala prasa! uz nestaci ze z ludi spravyli ekonomickych robotov ale vsetko a vsade aby bolo pod kontrolov, a narod voli tichto dementov co bi mali ist narodu vustreti zato ze ich zvolili ale jeden clovek si spravy zakon a musi ho posluchat cela republika co bi malo bit naopak? takto bolo za hitlera celi narod zmagoriv jeden clovek z vtedi 60milionov ludi a nazorov a toto je demokracija na ten isti sposob! chori sistem i svet?
3. 1. 2019   chutné mäsko
Prečo by mala byť domáca zabíjačka zdraviu škodlivá? To mäso je oveľa kvalitnejšie a chutnejšie ako dovezené z vyspelých západných krajín, ktoré je nadopované rastovými hormónmi a antibiotikami . A za čo pokuta? Chovám za svoje, vo svojom chlieve a ešte mám platiť pokutu keď ho idem spracovať. Nevidím dôvod niekomu to nahlasovať.
3. 1. 2019   jahoda
Jedine ISLAM. ina cesta nie je
3. 1. 2019   Blind Man
Vrátili sme sa do 50-tých rokov. Akurvát sa krupóny nemusia odovzdávať! Aká starostlivosť o bezbolestné zabitie zvieratá. A čo tie stá tisíce kurčiat, tajné halal zabitia zvierat na Slovensku?
3. 1. 2019   anonym
Modrá diktatúra
1/1