Názory čitateľov


Názory k článku:
Účet zadarmo: Od januára sa menia podmienky základného bankového produktu

15. 1. 2019   sheliak
Len blazen by isiel do bank typu SLSP CSOB ...
15. 1. 2019   sheliak
Este ze existuju internetove sluzby ktore poskytuju sluzbu kde mas IBAN a Mastercard uplne zadramo, a nie je to banka ;) N26, Wirex, Revolut
9. 1. 2019   Hruška Orech
Keď som ho vybavoval pre matku (dôchodkyňu) musel som v SLSP čakať 2,5 hod. pretože nevedeli ako to spraviť .. dorazilo ma, keď som nakoniec za bezplatný účet zaplatil pár eur :)
4. 1. 2019   svetlana
Banky produkt nielenže neponúkajú, ale pracovníčky o nom snad ani nevedia. Ked som si ho vybavovala v banke, banková úradníčka nevedela ani základné podmienky. O čom sa teda máme baviť? A tých pár eur dôchodku si mnohí radšej dajú vyplatiť v hotovosti. Sedemdesiatnici a osemdesiatnici ani nemajú záujem o bank. účty. Lebo nevedia narábať s počítačmi a internetom. A nie je ich málo. Banky vám pri návšteve veľmi ponúkajú hypotéky, pôžičky ... ale účet zadarmo vám neponúknu! Svetlana
29. 12. 2018   M. V.
Teda je to poriadne prešpekulované, pomaly je potrebné založiť si excelovský hárok, aby sa všetky príjmy dali sledovať. Stačilo vrátenie malého preplatku a našinec nesplnil podmienky. Mali započítať aj skrytý príjem z charity, čo banky nie sú, a preto ju ani nemôžu poskytovať v nejakých sociálnych účtoch. Myslím si tiež, že to analogicky platí aj pre železnice so sociálnymi balíčkami.
28. 12. 2018   Lolo
O produkt nieje zaujem, lebo sa skryva v skrytych poplatkoch.
Problem je, ze niektore banky, uctuju za vydanu platobnu kartu a vedenie uctu tolko, co tvori rocne male premie ludskych zdrojov v nasej kolonii.
Taka Tatarbanda, si uctuje kludne 7eur mesacne.
To je 84 eur rocne a ked si to clovek moze radsej prepit, tak si necha vyplatu od otrokara, davat v sacku a moze sa na cely ucet z vysoka vy.. kaslat.
Rovnako poberaci almuzien v podobe dochodku, maju stale moznost anonymnu hotovost pchat do vankusa, bez nutnosti platit bankstrom.
Nic nieje zadarmo.
A o nejakych kreditnych kartach, skoda hovorit.
28. 12. 2018   peter.sipula@centrum.sk
ktto sa ma vyznat co si zbohatlici v bankach krutia uctamy ludom bi mali dat plat ako v rakusku ako tazko je vyrobit papier ale asi farba je draha!
1/1