Názory čitateľov


Názory k článku:
Vieme prečo nepatríte medzi dlhodobých investorov

6. 1. 2019   simon
unicredit ponuka zlozene portfolia pioneerinvestments. OSvedcilo sa mi nizkymi poplatkami a jednoduchou spravou_(treba ist na pobocku - tak to bolo), ale iba na dlhodobe investovanie. Onoho casu som sa tomu venoval ale ked to vsetko spocitam tak mozno 1000 eur som zarobil. Uz ma to neba radsej internetovy broker(degiro je jednoduche a lacne) a pre zabavu a par eur v portfoliu.
6. 1. 2019   Grünschild
Ideálne investičné obdobie je okolo 150 rokov.
5. 1. 2019   nazor
keby dával cenné rady do novín tak by nemal to čo má :DDD rady ako pre slaboduchých , burza a investovanie je to kde veľkí okrádajú malých , berú im hodnoty , on nám tu nepovie dobré info vôbec ... a kto to čaká nemá všetkých 5 pokope hehe
5. 1. 2019   beti
Ja som tam mal 43 tisíc € a nebolo mi všetko jedno :)
5. 1. 2019   zazka
Investovanie nie je predsa ako ísť na pole a kopať grule. Ved aj to musí človek vedieť. Mal by sa vzdelávať, čítať ekonomické časáky, pozorovať reálny trh, urobiť si vlastný prieskum a hlavne by to nemal robiť, ak mu chýba na nájom. Psychicky sa obrniť a myslieť na to, že investovanie môže priniesť aj stratu a byť na to pripravený. Takáto strata nemôže zamávať jeho financimi potrebnými k bežnému životu.
Investovať a čakať je tak blbá a jednostranná rada, jak od blbcov. Síce to chce to trpezlivosť a silnú psychiku, ale je to oveľa viac. Trh sa neuveriteľne vyvíja,ako šach v kontinentálnom priestore s množstvom aj dnes nepoznaných faktorov. Koľkí z nás vedia hrať šach?
5. 1. 2019   anonym
Od čoho sú vlastne osobný bankári ? Keby som nespoliehal na seba a nevybral z fondov ešte v auguste, tak prerobím aj gate, aj takto som prerobil 3 tisíc eur vrátane poplatkov TB.
Drahá škola investovania :)
5. 1. 2019   zazka
Ja som investovala na radu poradcu. Šlo to hore, tak som sa tešila, až sa dačo posralo a šlo to dolu. Skoro som stratila nervy(aj rodina hučala, hoci moje prachy) ale nechala som to tam a potom to šlo kúsok hore. Keby som to ale nechala, mohla som aj získať. Takto O €, ale skúsenosť, že na to nemám gule. Chce to študovať trh a robiť to pre zábavu. Ale poviem pravdu, opäť ma to pokúša. :-)
5. 1. 2019   nazor
tí poradcovia všetci predsa najradšej radia cudzim za cudzie prachy keby mali svoje tak neviem neviem či niečo investujú :DD
5. 1. 2019   ivo
Kúpiť a držať.
Následne Vás taký, ako Bufet OKRADNE !
Ostane Vám veľké KULOVĚ )
8. 1. 2019   aa
A koho vlastne okradol? či len závisť?
1/1