Názory čitateľov


Názory k článku:
Skylink, UPC Direct či freeSAT: M7 Group kúpi satelitné služby Liberty Global vo východnej Európe

22. 12. 2018   fero z BA
je smutné, keď je protimonopolný úrad totálne nefunkčný....... komunisti zo SMERu tomu vôbec nerozumejú a preto je takýto úrad mimo akéhokoľvek záujmu
21. 12. 2018   emi
Podľa môjho názoru , keď platíme konces. poplatok , štát by mohol tak ako zabezpečuje terestrialne vysielanie zabezpečit i satelitný príjem voľných staníc. Dokonca by to mohli urobiť i Češi a urobiť tak Československý satelitný free príjem. A potom nech sa satelitní podvodníci , ktorí nám kedysi popredali karty s tým, že zálkladný balík bude zadarmo , živia ponúkaním balíčkov platených staníc.
Mám podozrenie , že majiteľ Skylinku bude velmi rád keď dostane aké-také bubáky sa platiacu klientelu , lebo v poslednom čase sa údajne akosi stráca.
22. 12. 2018   fero z BA
prečo zrovna česko-slovenský a nie rakusko-slovenský, maďarsko-slovenský. chvalabohu česko je natrvalo preč a načo tá nostalgia?
22. 12. 2018   matto z BA
pretože obe krajiny tvoria jeden kultúrny priestor. blízkosť jazykov, znalosť druhého prostredia - oba faktory sú v československom prostredí oveľa významnejšie ako vo vami spomínanom rakúsko-slovenskom alebo inom
23. 12. 2018   emi
V SK su takí , ktorim to nevysvetlis. Takému nič nepovie ani súčasný kurz CZK voči Euru v porovanani za čo sme menili my. Asi nechodi v SK po malomestských lekároch ..... áála načo ďalej. Nech je hrdý , keď sa cíti. Je viem že Maďarovi je to u prdele.
Podstané je, že na to koľko pozerám TV by som sa tu ani nemal pliesť do debaty :-)
23. 12. 2018   Lolo
Mylis sa drahy EMI.
Terestrialne, satelitne aj kablove vysielanie, sa uplne po europsky, riesi len regionalne a zasadne regionalne, narodne fiktivne hranice, su presne rozdelene a je to koli tomu, aby regionalne hounomety /vysielacie stanice a prevadzkovatelia/ mali zabezpeceny regionalny monopol, pretoze je nepripustne, aby reklamy, prekracovali hranice a to najma z nasledujuceho dovodu..
Prijemca signalu hounometoveho, uspesne odignoruje reklamu, na vychode kolonie Slovakistanu, lebo nejaky Globus, alebo Aldi, ci ine v zahranici retazce umiestnujuce reklamy na produkty, ktore nepotrebuju ani v RBM /CZ/ ale aspon oslovuju motrokov, je niekomu v KE uplne na prd.
Tak sa vsielaci cas, straveny sledovanim zahranicnych TV, koli napriklad tym nepodstatnym vsuvkam medzi reklamami, co niekto nazyva film, alebo vata v programe prudu reklam, uberaju moznych konzumentov vyrobkov, urcenych na na nas trh, takze napriklad reklama v hounomete regionalnom, na rychlo sa rozkladajuci zachodovy papier, do sucheho zachoda, sa moze minut ucinkom.
Rovnako pracie mydlo, na pouzitie rucneho prania v osadach, na brehu potokov, sa nedostane ku konzumentom a marne sa snazia prat praskovym Tix and Tide, alebo Waiser rise, ked ta voda v potoku a vlacha, na toto nieje stavana.
Preto sa u nas odrezalo a je potlacane vysielanie zahranicne, hoci presahy signalov terestrialnych su normalne, avsak skor vynimocne v pohrnici.
Otazka je, ci v prude reklam z HU, UA, PL, alebo AT, nevytvaraju velke diery v regionalnej spotrebe hovadin, ktore si potom motroci chodia kupovat za hranice vsednych dni, kdesi mimo byvalu ohradu.
Okrem ineho, niektore politicke problemy, ktore sa riesia o pat minut pred jedlom, mozu znamenat znacne nahnevanie sa sledovatelov, lebo mnohe problemy, mozu motroci sa anucit riesit inak, ako predpoveda statisticky urad. Napriklad mozu odignorovat u nas zakaz nakupu zltych viest, alebo zakaz predaja benzinu do prinesenych nadob.
23. 12. 2018   anonym
Neškiepim sa . Súhlasim. Aj s tým čo si napísal 21.12. Ja si len v tom mále času , čo používam TV ( najviac ako zvukovú kulisu ) snažím vybrať hrozienka a určite nie je to reklama , čo zaregistrujem.
21. 12. 2018   Lolo
A ceny sa mozu opat zvysovat.
Pokial mi distributori RV a R broadcastingoveho vysielania, nebudu platit za prijaty obsah, nedodaju mi TV prijimac, antenu, LNB a plackaty monitor, aspon z 1,5m uhloprieckou, tak odmietam sledovat, platit a preplacat nekonecny prud reklamy, ktoru na kratke casove useky, prerusuju nejakymi filmami.
Za kazdu prijatu reklamu, by mali platit radovo centy. Aj Elektricku pripojku a spotrebovany elektricky prikon, dokonca aj v rezime st.by.
Od kedy existuje internet v podobe 4G, alebo pevne pripojenie metalicke, alebo opticke, netreba nikomu sledovat terestrialne, satelitne, ba ani kablove programy.
A uz vobec nie, za to platit.
22. 12. 2018   fero z BA
terestrálne vysielanie ako služba obyvateľom všade v civilizovanej európe je alternatívou pre platené televízie..... samozrejme toto sa netýka slovenskej gubernie
1/1