Názory čitateľov


Názory k článku:
Bude rok 2019 rokom jednorožcov?

25. 12. 2018   Mirec008
Nastupujúca kultúra s logom "jednorožcov" je plýživá inkulturácia NEW AGE do sveta. Je to útok kultúry NEW AGE proti kresťanstvu. NEW AGE chce nahradiť kresťanstvo iným, a to náboženstvo, ktoré si ľubovoľne môžete vybrať. No fakt je, že niet iného náboženstva, v ktorom by Boh obetoval sám seba, aby zachránil ľudí. Okrem kresťanstva.
25. 12. 2018   UFO
Myslis zachranil ludi pred sebou samim a nezmyslenymi pravidlami co vymyslel, po serii vlastnych zlyhani ktore riesil najprv ciastocnym vyvrazdovanim, potom masovym vyvrazdovanim utopenim. Vybrali si jeden kmen s ktorym skusal dalsie vyvrazdovacky ale zase nesupel az prisile z absurdnym a vysokonemoralnym principom dedicneho hriechu a substitucneho trestu.
27. 12. 2018   kultstout newstream
Americká armáda uvažuje o vyčlenení prostriedkov na zriadenie mučenníckych brigád slniečkárok. V nových smerniciach sa píše o nenásilnom dobití strategických kót a výlučne pacifisticky ladených zásahov voči muslimským radikálom. V nasadení má slniečkárka možnosť použiť akýkoľvek pasívny odpor voči ozbrojencovi mieriacemu samopalom na ňu, najprv vytvoriť komunikačný kanál, na čo boli školené profesionálnimi vyjednávačmi vojenských zásahových tímov, a potom zabrániť útočníkovi aby vystrelil a to prehováraním, sľubovaním, zavádzaním, či hrozením a to aj v mene Božom pomocou citácií s koránu. Ďalej jednotky slniečkárok môžu klásť aj aktívny odpor, kde vkusne vyzdobené kvetmi vo vlasoch a decentným rúžom majú povinnosť omámiť muža vyzliekať sa pred nabitým samopalom ozbrojenca a dotiahnuť ho až k aktu sexu, pričom zavádzaním mu sľúbiť opakovaný pomer ak neuskutoční extrémista útok a takto sa slniečkarka nebezpečne blízko udrží nažive pri ozbrojencovi s otvoreným komunikačným kanálom.
Ďalej nasleduje ďaľšia fáza a to teraformácia dogmy a úplne odzbrojenie kedy extrémista sa cíti v bezpečí slniečkarkinom okolí a tá začína vymývanie myšlienkami celospoločenského demokratického dobra, mieru a zmierenia. Nakoniec extrémista skončí ako malé túliace sa šteňa pokorne počúvajúce svojho nového pána a stopercentne začleniteľný do spoločnosti. Samozrejme pár rokov je pod dohľadom tejto dôstojnice slniečkarky ale ako neškodný holobriadok. Takto budú vyzerať nové elitné americké zásahové jednotky, plne emancipované a schopné zásahu s neprekonateľnou efektivitou úspešného naplnenia misie s trvalo udržatelným výsledkom, ak sa samozrejme tieto jednotky všetkéhoschopných slniečkarok v americkej armáde osvečia.
1/1