Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovensko má jeden z najvyšších počtov mladých ľudí žijúcich s rodičmi

18. 12. 2018   Blind Man
Aspoň v niečom vynikáme. Som hrdý na toto prvenstvo. Dokonca hrdší ako hrdý homosexuál Mikloško.
18. 12. 2018   Hdhdksk
Bez komentara. Chcem ceny ako na zapade. Pardon tie uz mame tak chcem aj plat ako na zapade.
18. 12. 2018   Lolo
Ono je to mozno aj inak..
Clovek co je doma u rodicov, asi chodi do prace.
Alebo aspon spotrebovava.
Clovek, co odide v mladosti od rodicov, sa dlho nemusi v Kolonii ohriat, lebo zisti, ze platy su smiesne, byvanie po skole len velmi mizerne a drahe, tak ide dakde inde, bud do tepla, alebo do krajin, kde dostane mzdu, ktora mu staci na jedlo, ubytovanie a este si aj odlozi.
Potom je otazka, preco by sa mal vracat spat do kolonie, ked plat bude mat aj tak maly, byvanie bude drahe.
Kto ochutna slobodu mimo rodne hniezdo, uz sa domov nevracia.
Mozno istym sposobom saturacia u rodicov, drzi u nas v kolonii, aspon cast pracovnej sily, ktora je saturovana a v podstate "zabezpecena".
Ale nebude to trvat vecne. Tak ako sa 30 rokov nerodia deti viac, ako starych umre, tak sa bude este menej rodit z generacie singless a mamarentierov.
18. 12. 2018   Jozef
Z článku:..."teda najmenej sa chcú osamostatniť". To ktorá hlava vypotila? Nie, že sa nechcú osamostatniť, ale sa nemôžu, lebo z tej žobračenky, čo zarobia, si dokážu pokryť max. tak životné nevyhnutné náklady. Aj táto štatistika hovorí o tom, ako sa žije na SVK, hovorí o tom, kam nás vedie táto, že vraj sociálna vláda. Do frasa s ňou!!!!
18. 12. 2018   Lolo
Dajte ludom moznost lacno byvat a nebudu sediet nutene v mamahoteli.
kde dens su slobodarky?
18. 12. 2018   @@@
no jasne ...lebo maju take možnosti ako v zahraniči aj preto na slovensku su tak lacne prenajmy bytov a štat ten sa na to všetko doslova vyj.bal aby sukromnici zarobili ešte viac a tak mladi ostavaju z rodičmi lebo na nič ine im neostava ....media maju ustavične snahu podkovapať mladych len aby si brali pôžičky uvery a byvali sami ale ich zaujmom nie je to aby mlady sa osamostatnili ale aby sa zadmžili lebo zadlženy človek je ako človek z okovami na nohe nema potom často na vyber a potom s nim len všade zametaju lebo vedia že s pôžičkami na krku sa ten človek nebude nijako braniť tie pôžičky su rapidna zataž pre ludi a media to vedia preto to podporuju lebo mediam vždy ide len o zaujmy druhej strany čiže podniaktelov a firiem ktory sa na tom dobre nabaluju na ukor tych ludi
18. 12. 2018   M. V.
Súhlasím, celospoločenský záujem sa v súkromných investíciách musí len presadzovať a nie je v nich primárne zabudovaný. Zisk je prvý a nezameniteľný zákon kapitalizmu, preto je nechuť k výstavbe štartovacích bytov, ktoré by museli mať tiež ľudové nájomné a nepokrylo by požiadavku návratnosti.
18. 12. 2018   Lubeno
Zadlzeny clovek je nielen s okovami, ale je to clovek zavisly. Zavisly od zamestnania (od prijmu). To je to, co potrebuje stat. Mladi budu zamestnani, odvadzat odvody a dane a nizsou nezamestnanostou sa budu vychvalovat pred mediami. Asi tak funguje prasivy kapitalizmus.
1/1