Názory čitateľov


Názory k článku:
Žlté vesty nedokážu ponúknuť riešenia ekonomických problémov Francúzska

13. 12. 2018   x3m
Zlte vesty nemusia ponukat riesenia, na to tam snad maju svojich volenych zastupcov. A zrusenie toho opatrenia nedosiahli, len jeho odklad, co je tak akurat pluvanec do ich tvari.
12. 12. 2018   Lolo
Zlte vesty nesposobili ekonomicky problem, ktory na ludske zdroje, prenasa vlada.
Otazka je, ako hospodaria v tom Francuzku, predosle a terajsia vlada, ked sa muselo nas..hnevat take obrovske mnozstvo apolitickych motrokov, ze zoskrtali zvysovanie dani rychlejsie, ako ich stihli uviest do praxe.
Ja neprajem nikomu nic zle, ale u nas komanci vladli 40 rokov a na miesto opratky, dostali podakovanie.
Je mozne, ze ak by u nas fungovala Franicka politika, tak by ludia este boli schopny dakovat za tie zvysene dane.
12. 12. 2018   anonym
z výšenie platov poslancom a spol na slovakystane o tisíc euro je podnetom na ich odvolanie a poslať ich od koryta nesporne ide o totalný výsmech celého národa _narodov žijúcich na tomto území na slovensku sú dôchodci ktorý živoria ktorý za desať rokov majú dôchodok valorizovaný okolo 90 euro pracujúci musia pracovať od rána do noci aby savás neodvolá uživili na ´tažko chorých sa musia robiť zbierky preto je tu výzva odstupte nie ste poslancami ktorý zastupujete vedčinu národa a je hanba všetkých ktorý vás volili nesporne s te tam dovtedy pokial národ vas neodvolá obrovskými štrajkami jedine to na vas platí morho vaše funkčné obdobie platné len dovtedy dokial vas sfunkcii nevyhodíme hlasom ludu naroda morho slovač do ulic
12. 12. 2018   alenajprvdukenukem
A kde predávajú tie žlté vesty ?
Už by zrejme pomaly bolo načase prispôsobiť
spoločnosť 21. storočiu, posunúť sa o 300
rokov dopredu a prispôsobiť model štátu
Márie Terézie svetu globálneho internetu
a smartfónom. Lebo technológie nám ušli
nejako príliš ďaleko a to ani nie sme
islamci ...
12. 12. 2018   M. V.
Ani 20 rokov nebude stačiť, aby dosiahli splnenie len časti požiadaviek. Rozsiahlu výstavbu pre bezdomovcov asi ani nikdy neskončia, prídu ďalší. Umelcov, filozofov v Paríži vystriedala tvrdá konfrontácia s jadrom kapitalizmu s perspektívou rasových nepokojov, ak nevytvoria nejaký vnútorný kalifát medzi Nemeckom a Francúzskom. To budenapokon jediná možná reforma.
1/1