Názory čitateľov


Názory k článku:
Starobní penzisti dostávali ku koncu novembra priemerne vyše 444 eur

15. 12. 2018   anonym
to je zase zavadzanie v skutocnosti najviac dochodcov dostava 330€ a podvodnici v parlamente si zvysuju platy o 1000€ a penzistom co na nich robily 40 rokov zvysia dôchodok až o 7€ tak pekne dakujeme hajzli.
10. 12. 2018   Luther
Sa maju ako v bavlnke, staci aby predali, ci vymenili byt co dostali zadarmo od komunistov za mensi, a hned mozu ist aj na cestu okolo sveta. Kam sa hrabu nemecki dochodci?
9. 12. 2018   M. V.
Podľa toho pľuhavého kompaktu OSN by mal byť každý privandrovalec začlenený do sociálneho systému aj keď nepracuje a má sa mu založiť štatistický súbor v ktorom sa sleduje, či sa už má tak dobre ako ten, kto tu pracoval celý život. V každom prípade by utrpeli šok keby sa dozvedeli ako dlho treba na taký dôchodok pracovať na Slovensku a možno aj 45 rokov bude málo. Bubuši v Paríži sa sťažujú, že je 800€ mesačne jmálo na život v drahom meste.
9. 12. 2018   Tragacik
A co takto si obliect napr cervene vesty a poprechadzat sa na namesti.....Ja nechapem ako ten to holubici narod mohol uskutocnit SNP ...asi preto, lebo po Vojne by sme mali po chlebe. Je to narod urceny na servis ostatnym napr: utieranie riti v oster risi
9. 12. 2018   anonym
sú to žobrácke peniaze sme daleko od demokracie a od zápedných krajín jasne tu vidieť novodobé zotročenie pracujúcich a nasledky dôchodci sú žobráci čo znamená asi sedemdesiat percent zoberme penzie kuchariek no katastrofa tristo euro koho je to vina no to je tá donucovacia zamestnanosť vidíme následky a valorizácia z nova hanba súčasnej vlády a spol. hlavné je oni majú pridané a dôchodci sú žobráci a ekonomika katastrofa po všetkých smeroch pozrieme sa na priemerný zárobok ale za kolko hodín priemer je 200 hodin čo z namená 1000 euro teda nie je to za 168 hodin čím vyšia mzda tým viac hodin a to je to zotročenie za málo penazí vela roboty porovnanie za 168 hdin na západe 2200 euro a viac alebo nemám pravdu slovač je umiernený národ ale beda ak sa rozčertí bude tu ako po manevroch obrovská pohroma alebo že bi nie zas ich oklamú notorícký klamári aslubotechny
9. 12. 2018   Lolo
Vyhladom na stupajuce zivotne naklady, ceny energii a potravin, sa tento rozdiel javi znacne populisticky.
V Parizi zlte vesty, dali jasne na javo, kam vedie zvysovanie nakladov.
1/1