Názory čitateľov


Názory k článku:
Od roku 2019 by mala SR vyrábať elektrinu z nových obnoviteľných zdrojov

7. 12. 2018   Lolo
Problem je, ze prakticky vsetky obnovitelne zdroje, potrebuju zalozne zdroje rovnakeho vykonu, avsak na zdroje neobnovitelne.
Ono je krasne, ked sa hovori o obnovitelnych zdrojoch, avsak cena elektriny z obnovitelnych zdrojov je vysoka najma pre redundanciu a stalu zalohu na pripad ze obnovitelne, akosi nefunguje.
Preto Slovakistan, je lacny zalozny zdroj, pre zapadne krajiny, aj tak 40% elektriny vyvazame tam, kde maju este viac obnovitelnych zdrojov, ako sami chceli.
Problem elektrickej energie je v tom, ze kedysi pre domacnosti, bola elektrina odpadnym produktom priemyslu v dobe ked ludske zdroje neboli v robote.
Dnes priemysel je prdeli, takze cela stratova zlozka vyroby a cela cena, je na bedrach domacnosti, priemysel ak by tu aj nejaky bol, si radsej postavi vlastnu elektraren, ktora pokryje z prebytkom spotrebu fabriky a zvysok radsej preda.
Tak sa vlastne budovala cela elektrifikacna sustava.
Dnes je vsetko uplne inak.
Dohaname to kravinami a elektromobilitou.
7. 12. 2018   fero z BA
podpora lokálnych, miestnych drobných "výrobcov" elektrickej energie je správna cesta k zníženiu výroby elektrickej energie z jadra alebo spaľovania uhlia alebo plynu
7. 12. 2018   vidímvámdokarátdemokrati
"Nový zákon" v demokracii znamná novú kulehu na vykostenie daňových poplatníkov, ktorú vymyslel Hasák, Ja&Ty, Sexta, ŠTBiroký & spol.
Alebo ešte horšie - nejakú totálnu nezmyslenú chobotinu, ktorá len všetkým skomplikuje život a ktorej jediným zmyslom je, aby sa dement, ktorý je predložil a presadil mohol na rodných lazoch pochváliť, že to ON.
7. 12. 2018   vidímvámdokarátvšiváci
Ani sa radšej nespýtam, koľko ostalo v tom jadrovom vyraďovacom fonde, aby som nedopadol ako ten zastrelený novinár :(
1/1