Názory čitateľov


Názory k článku:
Ďalší ukazovateľ hospodárskeho rastu varuje pred recesiou, nakoľko je spoľahlivý?

10. 12. 2018   jahoda
Problém je že sme zasa ticho. Vo fráncúzku teraz lietajú flašky zapálené po politikoch pretože neviedia čo by už danili. V rusku nič, ticho pretože by ich postrielali keby začali protestovať koly veku do dochodku. A my? Ticho, prečo? pretože sme slovania? utiahneme opasky, sklopíme oči a makáme. jedine ISLAM. nebude tu dobre kým sa nebudu sekat ruky za krádež.
10. 12. 2018   Peg
Okrem tých splaškov, tu zostávajú rozprávkové zisky pre pracovné agentúry. A o tom to celé je.
9. 12. 2018   Karol@1fd
Ukazovateľ hospodárskeho rastu sa v prvom rade prejavuje zvyšovaním platov. Podľa toho je na Slovensku ešte stále hospodárska kríza, nakoľko výška platov u nás je asi taká, že veľa ľudí bude žiť radšej z podpory, ako keby mala ísť robiť, nakoľko by museli prácu v prípade dochádzky ešte aj dotovať, a teda sa im to neoplatí, alebo by celý mesiac dreli za nejakých 100 EUR. Boli by sprostí. Za slovenské žobrácke platy chodia na Slovensko robiť v poslednej dobe už pracovníci z ešte zaostalejších krajín, ktorých k nám dovážame ako prasce, tým sa to ešte oplatí, ubytujú (natlačia) ich do chlievov, takže majú ubytovanie zdarma a oni sa ešte aj tešia. Potom Fico rozpráva, že ľuďom na Slovensku sa nechce robiť, ako keby nevedel, prečo je to tak. Ale to človek, čo nevie čo s peniazmi nepochopí, alebo sa bude radšej robiť "nevedomý".
9. 12. 2018   Lolo
V celku suhlasim.
Problem je v tom, ze aj zo zaostalejsich krajin, sa ku nam nebudu hrnut pracovne sily, lebo ich sami maju nedostatok.
Dalsi problem je, ze importom ludskych zdrojov, exportujeme okrem kapitalu a pridanej hodnoty, aj platy, dane zo mzdy, odvody a vydobytky prace do chudobnejsich a bohatsich oblasti.
U nas ostavaju len betonove skelety, spotrebovane zdroje prirodne, ako je voda, splasky a odpad.
1/1