Názory čitateľov


Názory k článku:
Ak máte dlh 100 tisíc na daniach, nesmiete opustiť krajinu

6. 12. 2018   falungdogkingkong
Čierna listina daniarov, ktorej cieľom je pomenovať a zahanbiť páchateľov, publikuje mená, pohlavie aj čísla občianskych preukazov by u nás úspešne nahradila publikáciu Who is Who a mnohí by dali imanie, len aby sa do nej dostali :)
PS pod pojmom "imanie" je treba rozumiesť hotovosť, ktorú tí úspešnejší považujú za "drobné" a socky (tzv. "obyvateľstvo, či vznešene "stredná trieda") za "majetok".
5. 12. 2018   Lolo
No ved si to lahko odpracuju, hriesnici aj odcinia.
V Najhorsom pripade, ich zaclenia do hnutia Falung dong a rozoberu na suciastky.
https://www.fal ungong.sk/prenasledov anie-v-cine/nelegalne -odbery-organov.html
Hromadiace sa dôkazy hovoria o hroznom príbehu vraždenia a mrzačenia v Číne. Správy od svedkov a čínskych lekárov odhaľujú, že tisícky praktizujúcich Falun Gongu boli zabitých kvôli ich orgánom, ktoré sú predávané a transplantované s obrovským ziskom v obchode s transplantovanými orgánmi.
Páchateľmi sú funkcionári ČKS, ktorí spolupracujú s chirurgami, väzenskými zamestnancami a vojenskými veliteľmi.
Obete sú predtým, ako im odoberú orgány, zadržiavané v koncentračných táboroch a následne sú ich telá okamžite spálené.
6. 12. 2018   jahoda
dane platit třeba inak to nejde. Nemusíš do činy, ludi na organy rozoberajú aj v civilizovanej EU nemysli si. neviem či si počul o 200 vaznoch z byvalej Juhoslavii. jedine ISLAM
6. 12. 2018   ječasskonštruovaťvírusnaidiotov
A zločinná komunistická radioaktivita z Černobylu spôsobila miliardy mŕtvych, no blahodárna demokratická radioaktivita z viac než tisíca jadrových výbuchov na nukleárnej strelnici USA - ktorá je cca 150km od Las Vegas - spôsobila rozkvet mesta a vyliečnie všetkých neduhov - včítane budúcich - okolitého obyvateľstva :)
Podobne, ako liečivá radioaktivita podzemných vôd v maďarskom Hévíze (Balaton) vylieči impotenciu, pleseň, slepotu a poskytne večný život, no zlá radioaktivita z požiarnych hlásičov netvorí deti, zrejme zabila Kuciaka a udržuje stranu SMER v parlamente ...
1/1