Názory čitateľov


Názory k článku:
Prezident ruskej VTB banky: Ukrajina vytvorila umelý konflikt

29. 11. 2018   fero z ba
rusky bolsevik sa prejavil. takze ukrajina vytvorila umely problem s ruskom na svojjom uzemi. typicky rusak, ktory zabuda na rusku okupaciu cudzieho uzemia
29. 11. 2018   classic chess
"Rusko tvrdí, že lode vstúpili nelegálne do ich teritoriálnych vôd. Obe strany sa vzájomne obviňujú, že porušili podmienky zmluvy z roku 2003, ktorá zakotvuje voľný prístup do Kerčského prielivu a Azovského mora."
Som z toho jeleň. Tak je tam, alebo nie je voľný prístup? Môže Ukrajina preplávať z vlastného územia na vlastné, alebo nie? Koľko míľ sú teritoriálne vody Ruska v Kerčskom prielive (nie priepasti)? Ak 12 morských míľ, tak si musia Ukrajinci prenášať lode na ramenách, ako iniáni kanoe. Alebo im ich budú prenášať zelení mužíci?
29. 11. 2018   upečtetentorokkamerudoauta
Raz darmo - to je demokracia. Amíci si totiž tiež nerobli problém a v cudzej krajine zavraždili chromého starca Bina Ladina, len aby Obamovi zabezpečili volebné víťazstvo. Nie, že by Obama bol zlý - ale Bina Ladina mali postaviť pred súd v Haagu - tak ako Miloševiča. Lenže ten by ho bol oslobodil, lebo bol zlyhal na dôkaznej núdzi. Nezávisle na tom, či bol, alebo nebol, Bin Ladin naozaj vinný za dvojičky. Každopádne neúspešný pokus Rusákov zavraždiť svojho dvojitého agenta vo VB sprevádzala tlač iným hurónskym revom (pritom ešte neuplynulo štvrťstoročie odkedy Veľká Británia zrušila stredovaný trest za velezradu, spočívajúci v polovičnom obesení, vykastrovaní, vykuchaní za živa a rozštvrtení).
Faktom je aj to, že ruská ochrana nukleárnej ponorkovej základne na Kryme nie je v súlade s dnešným chápaním spravodlivosti a svetového poriadku - ale prečo potom nevráti Izrael palestínske územia a Veľká Británia Gibraltar, po ktorom Španieli tak horúčkovito túžia, že možno ten Brexit napokon zablokujú oni ? O vrátení Guanatanáma Kubáncom nehovoriac (už len preto, že to je jediná väznica na svete, kde je legálne dovolené v 21. storočí mučiť (ŠTB to aspoň tajila)).
Inými slovami - je nepochybne správne vyčistiť mŕtvoly zo skrine - ale prečo nie z vlastnej ???
28. 11. 2018   anonym
Drísty Putinovho riťovleza! Rusko okupuje a Rus pyskuje na Ukrajinu!!
28. 11. 2018   anonym

Porošenko plní len program USA na rozpútanie vojnovej hystérie, ktorú USA potrebuje aby mohla svojich "poslušných satelitov v NATO zbrojiť, lebo len o tento biznis tu ide. USA inak na Ukrajinu serie ! Súčasne to prospeje Porošenkovi, lebo vo voľbách by prehral na celej čiare ! Tragické ale pre Slovensko je že vinou účasti v NATO je tiež aktérom tohto svinstva...
28. 11. 2018   ptaah2012@gmail.com
je to tak
28. 11. 2018   anonym
prosim ta miesto sprostosti viacej studuj a citaj, nepis hluposti...
1/1