Názory čitateľov


Názory k článku:
Mileniáli a investovanie

3. 12. 2018   jahoda
Jedine ISLAM. Investovať do vzelania. Je jedno že nemáte čo do huby keď viete aky je zmysel vášho života.
2. 12. 2018   Lolo
Nejde o investovanie, ale o to, aky prijem, maju mileniali v porovnani z nakladmi na zivot.
Ak prijem budu mat mileniali v koloniach, porovnotalelny z kolonistami, mozu si na dochodok nasetrit, aj bez potreby statu, nemusia sa spoliehat na almuznu z odvodov.
Ak budu mat prijem maly, vysoke odvody nikomu nezarucia, ze v starobe neskape od hladu.
je to vidno najma na nas, co budovali socializmus, pod vladou jedinej strany. Aj napriek vysokym odvodom a daniam, majetok vsetkych, sa transformoval na nieci a ten niekto zariadil, aby sme mali prd.
Aj tak je uzasne, ze nas este precujuci mileniali stale dokazu uzivit, ak aj napriek tomu, ze vladnuca kolonialna kleptokracia, rozkrada skoro bezo zvysku ich odvody, dane a poplatky..
2. 12. 2018   ADAM
X Y Z zaujimavé ako sa snažia všetkému dať nejakú nálepku všetko niekde zaškatuľkovať všetko nejako ospravedlniť.Deti sú vďaka elektronike čím ďalej Hlúpšie menej inteligentné nedokážu logicky vyriešiť jednoduché praktické veci.Vyrastá nová Generácia úplne závislá na veciach spotrebe pôžičkách a hlavne žiť tu a teraz čo bude zajtra ich absolútne nezaujíma.
3. 12. 2018   Lolo
No ja sa ani nedivim, ze milenialov nezaujima co bude zajtra.
Ak by som si vedel predstavit v 48 po silvestri, co bude zajtra, alebo ze to bude trvat 40 rokov, tiez by som zil pre teraz a na zajtra sa asi vykaslal. V 68 sme zili pre krajsie zajtrejsky a prislo 20 rokov normalizacie.
V 89 prezliekli kabaty komunisti a dnes ich nomenklaturne kadre, alebo STBaci sa na nas smeju v mediach, ako by sme im to pripravili.
A to uz od 89 roku, zijeme 3/4 doby, co nas gniavili bolsevici.
Posralo sa myslenie ludi, dve generacie v prdeli.
Ale z toho procesu degeneracie, niejemozne ocakavat, ze sa ku nam priruti oblak mudrosti a zacne prsat rozum.
1/1